X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Pola štampiljk s slovenskimi napisi Cukrček ob rojstvu 6DD

Pola štampiljk s slovenskimi napisi Cukrček 6DD. Komplet 7-ih prozornih štampiljk s slovenskimi napisi. Pola na kateri so štampiljke meri približno 10,5 cm x 10 cm. Napis Vsaka mama,…, meri približno 8 cm x 2,2 cm. Oblikovanje: Ustvarjalni dotik, izdelano v EU.

Navodila za uporabo: Previdno odlepite štampiljko od podlage in jo namestite na akrilni blok. Z blazinico s črnilom ali s flomastrom za štampiljke potapkajte po štampiljki in naredite odtis. Po uporabi štampiljko očistite z namenskim čistilom za štampiljke, lahko pa tudi z blago mešanico vode in mila (ne uporabljajte robčkov, ki vsebujejo alkohol). Nato štampiljko namestite nazaj na akrilno folijo, stran od neposredne sončne svetlobe in visokih temperatur. Primere uporabe si lahko ogledate v galeriji izdelkov.

Pola štampiljk s slovenskimi napisi Cukrček ob rojstvu ni tisto kar iščete?

V Ustvarjalnem dotiku se trudimo, da ustvarjalkam ponudimo tudi slovenske štampiljke. Tovrstne štampiljke za ustvarjanje namreč odpirajo vrsto možnosti, da izrazite svojo kreativnost in hkrati naredite poklon materinemu jeziku. Na trgu je veliko štampiljk v angleškem jeziku, ki ne delujejo tako avtentično kot slovenske štampiljke. Zato v Ustvarjalnem dotiku prisegamo na štampiljke s slovenskimi napisi, s katerimi nenazadnje izražamo tudi domoljubje. V naši ponudbi boste tako našli različne štampiljke, kot na primer štampiljka vabilo, štampiljka ročno delo, štampiljka Sveti krst… V zadnjih letih smo izdelali na desetine različnih serij, od katerih so nekatere še vedno na voljo. Pola štampiljk s slovenskimi napisi Cukrček ob rojstvu je tako le ena od njih, najdete jih še veliko.

Preberi več ▼

Cena: 9.52 €


Zaloga: 39

Pridobite 9 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1