X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Manjša naprava za izrezovanje Cricut Joy 2007992

Manjša naprava za izrezovanje Cricut Joy 2007992 je korak naprej v tehniki, saj omogoča brezžično povezovanje z računalnikom. Z njim je mogoče rezati in pisati. Odlikuje ga enostavna mobilna ali računalniška aplikacija. Z njim boste izrezali čestitke, nalepke, motive za na majico in druge materiale, folijo za na steno…

Manjša naprava za izrezovanje Cricut Joy 2007992 vsebuje rezilo z ohišjem, črno pisalo 0,4mm, standardno podlogo (srednje lepljivo) 11,4 cm x 15,9 cm, adapter, brezplačni poskusni dostop do vseh motivov na spletu Cricut, več kot 50 brezplačnih projektnih idej, vzorci za prve izreze in navodila v angleščini. Potrebujete računalnik ali drugo napravo, povezano z internetom.

Posebnosti:

Naprava nima nobenega gumba in se ga upravlja s katerokoli napravo (računalnik, pametni telefon, tablica). Naprava je primerna za rezanje tanjših materialov (vinil, folija za toplotni transfer, papir, karton, …), zato se trše podloge in močnejšega noža ne more dokupiti. Izrežeta lahko do 6 m dolžine motiva v enem koraku. Ta naprava ne potrebuje nujno podloge, v kolikor uporabljate “smart” – pametne materiale, ki so bili ustvarjeni posebej za to napravo (vinil, transferno folijo, folijo infusible, pisala). V kolikor izdelujete čestitke, boste še posebej navdušeni, saj lahko izrežete že prepognjeno čestitko tako, da jo vstavite v za to izdelano podlogo. Naprava ima 2 senzorni lučki, ki bosta izmerili vaš material, v kolikor pa je material vstavljen postrani, ga poravna. Naprava vam bo pred začetkom rezanja premerila in vam sporočila ali je dovolj materiala za vaš projekt.

Evropejci imajo dostop do naslednjih lastnosti:
– brezplačni motivi Design space images
– nalaganje kateregakoli lastnega motiva oziroma izdelovanje le tega v Design Space Room
– uporaba motiov iz kartuš, ki jih povežejo v račun Design Space
– dostop do kartuš, ki jih imajo v računu Cricut Craft Room

Evropejci ne morejo, razen če nimajo kreditne kartice registrirane v ZDA:
– nakupiti digitalne motive preko Design Space
– nakupiti digitalne motive preko cricut.com ali uk.cricut.com
– naročiti se ne nelicenčne motive Design Space-a.

Garancija proizvajalca je 2 leti. Naprava ima angleški vtikač, a je h kompletu brezplačno priložen adapter za evropske vtičnice. NAVODILA ZA UPORABO SO V ANGLEŠČINI. Rok dobave naprave je približno 7 delovnih dni. Napravo naročimo le po predhodnem plačilu.

Preberi več ▼

Cena: 213 €


Zaloga: 1

Pridobite 213 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1