X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Manj lepljiva podlaga za Cricut Light Grip 30×30 cm 2001976

Manj lepljiva podloga za Cricut Light Grip, velikosti 30 x 30 cm. “Manj lepljiva” v praksi pomeni, da se vam papirji ne bodo tako močno zalepili ob podlago, ko boste izrezovali. Zaradi tega jih boste tanjše materiale lažje odstranjevali. Standardna zelena lepljiva podlaga je namreč za izrezovanje papirja morebiti malce premočna, zato se včasih dogaja, da ko odstranjujete izrezke, se le-ti preveč zalepijo za podlago in jih posledično strgate.
Primerno je za papir, karton, folijo, vinil… Primerno za Cricut Explore Air 2, Cricut Explore One, Cricut Explore, Cricut Expression 2, Cricut Expression, Cricut Maker.(1)

Potrebujete še kaj drugega kot Manj lepljiva podloga za Cricut Light Grip?

V kolikor razpolagate s katero od naprav, kot je Cricut Air2 ali Cricut Maker, potem lahko pobrskate po naših virtualnih policah še za ostalimi Cricut izdelki.  Na voljo so različna orodja, folija za tekstil in druge naprave, kot je Cuttlebug, Cricut BrightPad… V kolikor pa se vam porajajo vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate na telefon ali po elektronski pošti in z veseljem vam bomo pomagali. Lahko nabavimo tudi izdelke, ki jih v naši trgovini ni, zato nas le povprašajte. Želimo vam prijetno ustvarjanje in veliko ustvarjalnega navdiha. Ustvarjalna trgovina Ustvarjalni dotik se priporoča!

Preberi več ▼

Cena: 20.47 €


Zaloga: 2

Pridobite 20 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1