X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Prikaži košarico Izdelek “Luknjač svetlo moder Crop-a-dile WE’R Memory Keepers WR70907-7” je dodan v košarico. jQuery('.woocommerce-message a').remove(); jQuery('.mini-cart').addClass('active cart-active'); jQuery('.mini-cart').on('mouseleave', function(){ jQuery('.cart-active').removeClass('active cart-active'); }); setTimeout(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('active')}, 5000);

Mali luknjač, 2x štanca za izdelavo gumba, krog in 4 luknje EkSucces E5410074

Mali luknjač, 2x štanca za izdelavo gumba, krog in 4 luknje EkSucces E5410074. Kot je razvidno iz slike, sta v kompletu 2 štanci. Ena izreže krog s premerom 1,63 cm, druga pa štiri luknjice, kot pri gumbu.

Luknjač ne reže

Tako kot pri škarjah in nožih, tudi pri štancah postane rezilo tekom dolgotrajnejše uporabe topo. To se dogaja pri čisto vseh štancah, ne glede na znamko. Vendar brez skrbi! Težavo lahko enostavno odpravite z aluminijasto folijo. Večkrat “ugriznite” vanjo s štanco in rezilo bo ponovno ostro. Prav tako lahko nekajkrat “ugriznete” v povoščen papir – peki papir – da rezilo tudi nekoliko naoljite.

Ko se štanca zatakne

Če se rezilo štance zatakne, jo lahko “rešite” na način, da jo položite za, recimo, eno uro v zamrzovalnik. Hlad bo pripomogel k temu, da se bo kovina narahlo skrčila, kar lahko povzroči sprostitev štance. Prav tako lahko štanco rešite tako, da pritisnete njeno rezilo, navadno s škarjami, od spodaj navzgor.

Vam motiv štance ni všeč?

Če vam motiv štance luknjač krog 16 mm motivom ni všeč, potem pobrskajte na naših policah za še drugimi štancami.

Preberi več ▼

Cena: 12.22 €


Zaloga: 0

Pridobite 12 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 4.11 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1