X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Magnetna podlaga za rezalno napravo Craftter’s companion GEMJR-ACC-MAGP

Magnetna podlaga za rezalno napravo Craftter’s companion GEMJR-ACC-MAGP. Velikost plošče: 22,5 x 15,2 cm. Debelina 0,5 mm. Magnetna plošča je uporabna predvsem takrat, ko želite hkrati izrezati več oblik (npr. ena v drugi, pri izrezih odtisov štampiljk) in se bojite, da se bodo šablone med izrezovanjem premikale. Torej, nič več zgrešenih izrezov. Ker ima narisano skalo, si lahko pomagate pri natančnih izrezih v vogalih…  Skala je v centimetrih in inčih, 12 x 15 cm.

Podlago lahko uporabite tudi na druge načine.

Ne znate izrezovati?

Čeravno je izrezovanje s kovinskimi šablonami enostavno, je potrebno vedeti nekaj zakonitosti. Predvsem gre za sestavo tako imenovanega »sendviča«. To je sendvič dveh plastičnih plošč, kovinske šablone, papirja in po možnosti še kakšne tanjše plošče. Namreč vsaka šablona zahteva lasten sestav sendviča. A ne se bati, po nekaj poskusih, vam bo postalo takoj vse jasno. Da vam bi stvar olajšali, smo vam na blogu pripravili nekaj nasvetov.

Potrebujete idejo za ustvarjanje?

Pričujoča plošča je primerna za uporabo s cuttlebugom, big shotom in vsemi drugimi sorodnimi rezalno-embosirnimi napravami. Kaj vse je mogoče izdelati iz njih, si lahko ogledate tudi v našem Idejniku, kjer so fotografije gotovih izdelkov. Če pa potrebujete vodenje skozi postopek, pa priporočamo, da obiščete naš Blog.

Preberi več ▼

Cena: 7.89 €

Cena: 9.15 €


Zaloga: 2

Pridobite 7 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1