X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Luknjač s 6 luknjami za album Vaessen 2137-051

Luknjač s 6 luknjami za album Vaessen 2137-051. Kot je razvidno iz slike, z napravo izrežete 6 lukenj hkrati. Premer luknje je 5,5 mm. Izrezali boste lahko papir 80g-220 g (max. 8 papirjev 80 g hkrati). Luknjači niso primerne za otroke mlajše od 3 let! Spodaj je ravnilo z merami različnih velikost papirjev, ki vam bo v pomoč pri luknjanju. Izdelajte svoj album, beležko, planer, čisto enostavno!

Luknjač ne reže

Tako kot pri škarjah in nožih, tudi pri štancah postane rezilo tekom dolgotrajnejše uporabe topo. To se dogaja pri čisto vseh štancah, ne glede na znamko. Vendar brez skrbi! Težavo lahko enostavno odpravite z aluminijasto folijo. Večkrat “ugriznite” vanjo s štanco in rezilo bo ponovno ostro. Prav tako lahko nekajkrat “ugriznete” v povoščen papir – peki papir – da rezilo tudi nekoliko naoljite.

Ko se štanca zatakne

Če se rezilo štance zatakne, jo lahko “rešite” na način, da jo položite za, recimo, eno uro v zamrzovalnik. Hlad bo pripomogel k temu, da se bo kovina narahlo skrčila, kar lahko povzroči sprostitev štance. Prav tako lahko štanco rešite tako, da pritisnete njeno rezilo, navadno s škarjami, od spodaj navzgor.

Vam Luknjač s 6 luknjami za album Vaessen 2137-051 ni všeč?

Če vam motiv štance ni všeč, potem pobrskajte na naših policah za še drugimi štancami.

Preberi več ▼

Cena: 23.78 €


Zaloga: 0

Pridobite 23 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1