X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Lepilo in lak Mod Podge Mat 118 ml CS11305

Lepilo in lak Mod Podge Mat je eno najbolj priljubljenih lepih ustvarjalcev po svetu, saj ga odlikujeta kvaliteta in univerzalnost. Kot že poimenovanje pove, gre za lepilo z mat učinkom.
Lepilo je primerno za vse površine, suši pa se »ravno prav hitro«, kajti še vedno imamo dovolj časa, da površine premazene z lepilom natančno obdelamo z želenim materialom, obenem pa njegovo sušenje ne traja celo večnost. Vez  je zelo trdna, sicer belo lepilo pa se potem, ko se posuši, spremeni v prozorno – zato ga lahko uporabljamo tudi kot mat vrhnji premaz.

Bi lepilo uporabljali za fiksiranje sestavljank puzzle? Enostavno premažite celotno sestavljanko, poskrbite, da bo lepilo zlezle v vse razpoke. Počakajte, da se posuši in nato še enkrat premažite. Na ta način bo vaša sestavljanka bila zlepljena, obenem pa bo dobila še mat sijaj.

Bi lepilo radi uporabili kot vrhnji premaz? Nanesite tanek premaz in nanesite več slojev. Preden boste nanesli novega, počakajte od 15 do 20 minut.

Z lepilom lahko ustvarite tudi reliefni izgled: nanesite debele sloje in ponazarjajte s čopičem sklikarske poteze.

Hranite pri sobni temperaturi. Nanašajte s čopičem, gobico ali podobnim pripomočkom. Po uporabi pokrite stekleničko in tesno zavijte pokrovček. Orodja, s katerimi nanašate lepilo, umijte z milom in vodo takoj po uporabi – še preden se posušijo.

Volumen. 118 ml

Preberi več ▼

Cena: 4.98 €


Zaloga: 1

Pridobite 4 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1