X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Please leave this field empty.

Lepilo Mod Podge Gloss 236 ml CS11201

Lepilo Mod Podge Gloss je eno najbolj priljubljenejših lepih ustvarjalcev po svetu, saj ga odlikujeta kvaliteta in univerzalnost. Kot že poimenovanje pove, gre za lepilo z glossy sijajem. 
Lepilo je primerno za vse površine, suši pa se »ravno prav hitro«, kajti še vedno imamo dovolj časa, da površine premazene z lepilom natančno obdelamo z želenim materialom, obenem pa njegovo sušenje ne traja celo večnost. Vez  je zelo trdna, sicer belo lepilo pa se potem, ko se posuši, spremeni v prozorno – zato ga lahko uporabljamo tudi kot sijoči vrhnji premaz.

Bi lepilo uporabljali za fiksiranje sestavljank puzzle? Enostavno premažite celotno sestavljanko, poskrbite, da bo lepilo zlezle v vse razpoke. Počakajte, da se posuši in nato še enkrat premažite. Na ta način bo vaša sestavljanka bila zlepljena, obenem pa bo dobila še glossy sijaj. 

Bi lepilo radi uporabili kot vrhnji premaz? Nanesite tanek premaz in nanesite več slojev. Preden boste nanesli novega, počakajte od 15 do 20 minut. 

Z lepilom lahko ustvarite tudi reliefni izgled: nanesite debele sloje in ponazarjajte s čopičem sklikarske poteze.

Hranite pri sobni temperaturi. Nanašajte s čopičem, gobico ali podobnim pripomočkom. Po uporabi pokrite stekleničko in tesno zavijte pokrovček. Orodja, s katerimi nanašate lepilo, umijte z milom in vodo takoj po uporabi – še preden se posušijo.

Volumen. 236 ml

Preberi več ▼
Rate this post

Cena: 7.2 €


Zaloga: 0

Pridobite 7 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.