X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Kovinska šablona policijski avto Taylored Expressions TE1092

Kovinska šablona policijski avto – On the Road Police Cruiser – znamke Taylored Expressions. Avto meri 9,5 x 2,7 cm. Gre za zelo kvalitetne šablone, ameriške izdelave. Motivi so izbrani z ljubeznijo do ustvarjanja, zato njihova pestrost omogoča bogato ustvarjalno izražanje. Firma Taylored Expressions se nahaja v zvezni državi Iowa, ZDA, kjer proizvajajo štampiljke in kovinske šablone od leta 2008. Danes njihove izdelke lahko najdemo širom po svetu.

Vam šablona ne odgovarja?

V kolikor vam šablona bodisi po motivu bodisi po velikosti ne odgovarja, potem pobrskajte po naših virtualnih prodajnih policah, kjer lahko izbirate še med stotinami ostalih. Prepričani smo, da se bo našla kakšna, ki bo tudi po vašem okusu. V kolikor pa imate kakšno posebno željo, pa nam jo lahko tudi sporočite in se bomo potrudili, da vam ustrežemo.

Potrebujete ideje

Veliko idej z opisanimi postopki lahko najdete med našimi blog objavami. Na voljo pa je tudi galerija fotografij že gotovih, torej izdelanih izdelkov, ki so nastali iz materialov, ki jih imamo v trgovini. Mogoče pa najdete med njimi ravno tako kakšno idejo – povezava do Idejnika.

Preberi več ▼

Cena: 18.59 €


Zaloga: 1

Pridobite 18 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1