X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Kovinska šablona doatki za balončke, ornament Taylored Expressions TE717

Kovinska šablona doatki za balončke, ornament, znamke Taylored Expressions. V kompletu so 4 šablone. Izrez sestavljenega dodatka (vrvica in obesek s pentljo) meri približno 14 cm. Gre za kvalitetne kovinske šablone (nože), ki so izdelane v Združenih državah Amerike. Izrez je natančen, močan.
Taylored Expressions je družinsko podjetje iz zvezne ameriške države Iowa, v katerem se ukvarjajo z izdelavo gumjastih štampiljk in kovinskih šablon. Njihove izdelke lahko zasledite v vseh bolje založenih ustvarjalnih trgovinah po svetu.

Ne znate izrezovati?

Čeravno je izrezovanje s kovinskimi šablonami enostavno, je potrebno vedeti nekaj zakonitosti. Predvsem gre za sestavo tako imenovanega »sendviča«. To je sendvič dveh plastičnih plošč, kovinske šablone, papirja in po možnosti še kakšne tanjše plošče. Namreč vsaka šablona zahteva lasten sestav sendviča. A ne se bati, po nekaj poskusih, vam bo postalo takoj vse jasno. Da vam bi stvar olajšali, smo vam na blogu pripravili nekaj nasvetov.

Potrebujete idejo za ustvarjanje?

Pričujoča kovinska šablona je primerna za uporabo s cuttlebugom, big shotom in vsemi drugimi sorodnimi rezalno-embosirnimi napravami. Kaj vse je mogoče izdelati iz njih, si lahko ogledate tudi v našem Idejniku, kjer so fotografije gotovih izdelkov. Če pa potrebujete vodenje skozi postopek, pa priporočamo, da obiščete naš Blog.

Preberi več ▼

Cena: 9.99 €

Cena: 12.21 €


Zaloga: 2

Pridobite 9 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1