X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Kaligrafska pisala na bombico Bruynzeel 9341P08

Kaligrafska pisala na bombico – odličen komplet za začetnike, vsebuje štiri različne konice. Debelina konic: 0,85 mm, 1,1 mm, 1,35 mm, in 1,6 mm. V kompletu so še tri bombice (na dnu ohišja) ter kartuša (bombica) za večkratno polnjenje s poljubnim črnilom. Po uporabi kaligrafsko pero zaprite s pokrovčkom, da preprečite zasuševanje konice. Prav tako priporočamo, da redno čistite konico peresa. Celoten komplet je v ličnem kovinskem ohišju, na dnu ohišja se nahajajo tudi kratka navodila v angleščini za začetnike v kaligrafiji.

Kako uporabiti Kaligrafska pisala na bombico Bruynzeel?

Kaligrafija je umetnost pisanja, ki jo z nekaj vaje zmore vsakdo. Osnovni predpogoj pa je seveda primeren pripomoček – kaligrafsko pisalo. Pričujoča kaligrafska pisala so vrhunske znamke Bruynzeel, s katerimi bo razvijanje vaših veščin veliko lažje kot z ostalimi znamkami.
Način uporabe: lahko uporabite bodisi priložene klasične bombice (na dnu etuija) bodisi kartušo za polnjenje z različnimi črnili. Rokovanje s slednjo je podobno kot bi z brizgo vlekli tekočino iz posodico.
Konico občasno očistite. Nikoli ne uporabljajte vodoodpornih črnil. Vedno nameščajte pokrovček.
Naša ostala KALIGRAFSKA PISALA.

Preberi več ▼

Cena: 29.99 €


Zaloga: 2

Pridobite 29 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1