X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Gumjaste štampiljke križi, my redeemer lives Taylored Expressions TEMD103

Gumjaste štampiljke križi, my redeemer lives Taylored Expressions TEMD103. V kompletu je 7 štampiljk. Velikost odtisa največjega križa meri približno: 8,5 x 6 cm. Gre za izredno kvalitetne ameriške štampiljke, z globokim urezom, izdelane iz rdeče gume. Zagotovo vas bodo razveseljevale še leta in leta.

UPORABA: Štampiljka ima že peno (cling stamp), je samolepljiva. Pritrdite jo na akrilni blok, navlažite z barvno blazinico in odtisnite. Nato jo pobarvajte z vodnimi barvicami in vodnim čopičem/ flomastri za štampiljke/ barvicami ali terpentinom ter pobleščičite z bleščicami v lepilu. Lahko jo tudi odtisnete z emboss blazinico, posujete z emboss prahom ter segrejete z grelno napravo. Po uporabi štampiljko očistite in pospravite nazaj na folijo. Še namig: imate akrilni blok za omenjeno štampiljko? Kaj pa čistilo?

Gumijasta štampiljka Wavy Coloring Book ni prava?

Okusi so različni, zato ni nujno, da vam je ta štampiljka všeč. V tem primeru pokukajte po naši prodajalni v kategoriji Štampiljke, kjer boste lahko izbirali med desetinami ostalih. Ponujamo tudi take s slovenskimi napisi. Če potrebujete kakšen navdih, lahko pokukate bodisi v našo galerijo gotovih izdelkov (IDEJNIK) bodisi na naš blog, kjer ponujamo veliko ustvarjalnih nasvetov.

Preberi več ▼

Cena: 19.21 €


Zaloga: 2

Pridobite 19 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1