X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Guma za boljši relief z napravo Cuttlebug, Aurelie

Guma za boljši relief z napravo Cuttlebug, Aurelie. Velikost gume: 13,3 x 18,5 cm. Najprej izrežite motiv s kovinsko šablono, nato zamenjajte ploščo z gumo in motiv skupaj s šablono še enkrat spustite skozi valje naprave. Guma bo papir pritisnila globlje v šablono in izoblikovala še bolj močen relief.

Ne znate izrezovati?

Čeravno je izrezovanje s kovinskimi šablonami enostavno, je potrebno vedeti nekaj zakonitosti. Predvsem gre za sestavo tako imenovanega »sendviča«. To je sendvič dveh plastičnih plošč, kovinske šablone, papirja in po možnosti še kakšne tanjše plošče. Namreč vsaka šablona zahteva lasten sestav sendviča. A ne se bati, po nekaj poskusih, vam bo postalo takoj vse jasno. Da vam bi stvar olajšali, smo vam na blogu pripravili nekaj nasvetov.

Potrebujete idejo za ustvarjanje?

Pričujoča guma je primerna za uporabo s cuttlebugom, big shotom in vsemi drugimi sorodnimi rezalno-embosirnimi napravami. Kaj vse je mogoče izdelati iz njih, si lahko ogledate tudi v našem Idejniku, kjer so fotografije gotovih izdelkov. Če pa potrebujete vodenje skozi postopek, pa priporočamo, da obiščete naš Blog.

Preberi več ▼

Cena: 5.23 €


Zaloga: 2

Pridobite 5 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1