X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Folija Heat Activated Foil dark grey, CO726039

Folija Heat Activated Foil dark grey, CO726039 za napravo Go Press & Foil Machine, lahko pa se jo uporabi tudi za katerokoli drugo tovrstno napravo. Folija se prilepi na podlago šele s toploto, ki jo odda omenjena naprava. Na kolutu je 5 metrov folije, širne 125 mm.

Go Press & Foil Machine naprava je namenjena nameščanju bleščeče folije na različne podlage s pomočjo toplote. Naprava segreje folijo do te mere, da postane “aktivna” in se prilepi na podlago. Za tak postopek potrebujete posebno folijo za vroče lepljenje Heat activated foil, ki jo dobite tudi v naši trgovini. Potrebujete le še rezalno embosirno napravo, kot je cuttlebug, big shot ali kaj podobnega in nato lahko začnete z delom.

Postopek dela z napravo Go Press & Foil Machine

Naprava Go Press & Foil Machine vam segreje predmet (kovinsko šablono, kartonski ali leseni izrezek…) in folijo, da se zlepita, nato pa vse skupaj potisnete še skozi valje rezalno-embosirne naprave. Da boste dobili pravo debelino sendviča, uporabite še “shim” ali kos kartona ali kos tanke pločevine. Rezultat je prilepljena folija na papir v obliki kovinske šablone, štampiljke, izrezka… Možnosti je ogromno, pri čemer vam bo še najbolj v pomoč You tube.

Preberi več ▼

Cena: 3.64 €


Zaloga: 1

Pridobite 3 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1