X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Imitacija ekstra drobnih cvetlic, listja Flower soft, ultra fine, modre, ocean

Flower Soft ® Ultra Fine je nežen posip, ki ga potresemo po površini. Podobno kot na primer bleščice v prahu – da pridobimo 3D učinek (videz volne, teksture…).
Verjetno ste kdaj že videli voščilnice ali podobne projekte, ki so imeli teksturo kot iz nekakšnih drobcev pene. Nekaj podobnega je Flower Soft, ki je dobavljiv v različnih barvah in teksturi. Z nekaj domišljije in po več poskusih boste zagotovo ustvarili zavidanja vredno voščilnico. Tako, ki bo pritegnila poglede in bo posledično vam in prejemniku v veliko zadovoljstvo.

Kako uporabimo Flower Soft?

Površino, katero nameravamo posuti s posipom Flower Soft, predhodno premažemo z lepilom. Še najbolje bo belo tekoče lepilo, ki je dovolj mokro, da prime posip, hkrati pa postane prozorno – ko se posuši. Kot rečeno, površino potresite s posipom,nato odtresite odvečen posip in pustite nekaj časa, da se lepilo posuši. Nato lahko nadaljujete s projektom. Čeprav izgleda lonček majhen, vam bo količina posipa zadostovala za zelo dolgo časa. Nekaj primerov ustvarjalk si lahko ogledate na Pinterestu.

Preberi več ▼

Cena: 6.11 €


Zaloga: 2

Pridobite 6 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1