X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naro─Źite na na┼í newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Dolga roza podlaga za blago 30×60 cm Cricut 2007790

Dolga podlaga za blago Fabric Grip Cricut maker, velikosti 30,5 x 60,9 cm. Primerna je za vse vrste blaga, odstranjevanje iz podlage je enostavno oziroma podlaga ni preve─Ź lepljiva, da bi to delalo te┼żave pri odstranjevanju izrezkov. ┼áe vedno pa priporo─Źamo, da uporabljate primerno orodje “Aplicator & Remover Set”, ki vam bo olaj┼íalo delo.┬áPodlaga je izdelana iz kvalitetnega PVC materiala, ki je odporen na rezilo Cricut Makerja ali druge Cricut naprave.
Primerno je za slede─Źe material: bomba┼ż, poliester, denim, filc, platno, bonded fabric … Primerno za Cricut Explore Air 2, Cricut Explore Air, Cricut Explore One, Cricut Explore, Cricut Expression 2, Cricut Expression, Cricut Maker.(1)

Potrebujete še kaj drugega kot Dolga podlaga za blago Fabric Grip Cricut maker?

V kolikor razpolagate s katero od naprav, kot je Cricut Air2 ali Cricut Maker, potem lahko pobrskate po na┼íih virtualnih policah ┼íe za ostalimi Cricut izdelki.┬á Na voljo so razli─Źna orodja, folija za tekstil in druge naprave, kot je Cuttlebug, Cricut BrightPad… V kolikor pa se vam porajajo vpra┼íanja, vas prosimo, da nas kontaktirate na telefon ali po elektronski po┼íti in z veseljem vam bomo pomagali. Lahko nabavimo tudi izdelke, ki jih v na┼íi trgovini ni, zato nas le povpra┼íajte. ┼Żelimo vam prijetno ustvarjanje in veliko ustvarjalnega navdiha. Ustvarjalna trgovina Ustvarjalni dotik se priporo─Źa!

Preberi ve─Ź ▼

Cena: 16.99 ÔéČ

Cena: 22.98 ÔéČ


Zaloga: 0

Pridobite 16 to─Źk zvestobe.
Do brezpla─Źne po┼ítnine vam manjka ┼íe 45 ÔéČ
Brezpla─Źna po┼ítnina po Sloveniji nad 45 ÔéČ nakupa.
Izkoristite koli─Źinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte to─Źke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1