X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Please leave this field empty.

Dolga rezalna podloga Cricut standard, 30×60 cm

Dolga rezalna podloga Cricut standard, 30×60 cm. Podlaga je samolepljiva in primerna za uporabo s Cricut napravo za izrezovanje.

Poznamo 3 različne debeline podlag, ta sodi v kategorijo “standard”, kar pomeni, da je primerna za večino klasičnih materialov, kot je karton, potiskan papir, reliefni papir, vinil… Imamo tudi tršo oziroma “strong” varianto – Samolepljiva podlaga za rezanje Cricut strong – ki pa je primerna za rezanje debelejših materialov, kot je debelejši karton, karton z bleščicami, magnetne pole, chipoboardi…

Cricut Explore Air 2 Machine

je korak naprej v tehniki, saj omogoča brezžično povezovanje z računalnikom. Z njim je mogoče rezati skoraj vsak material v poljubno obliko. Odlikuje ga enostavna mobilna ali računalniška aplikacija. Cricut Explore Air 2 Machine vsebuje vgrajen bluetooth, Cricut design space software, premium rezilo, USB kabel, več kot 100 brezplačnih motivov, več kot 50 brezplačnih projektnih idej, pisalo in vzorec kartona, 30 x 30 cm veliko podlago (StandardGrip) in navodila v angleščini.

Preberi več ▼
Rate this post

Cena: 24.49 €


Zaloga: 0

Pridobite 24 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.