X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naro─Źite na na┼í newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Dolga zelena rezalna podlaga Cricut standard, 30×60 cm 2001975

Dolga rezalna podloga Cricut standard, 30×60 cm. Podlaga je samolepljiva in primerna za uporabo s Cricut napravo za izrezovanje.

Poznamo 3 razli─Źne debeline podlag, ta sodi v kategorijo “standard”, kar pomeni, da je primerna za ve─Źino klasi─Źnih materialov, kot je karton, potiskan papir, reliefni papir, vinil… Imamo tudi tr┼ío oziroma “strong” varianto – Samolepljiva podlaga za rezanje Cricut strong – ki pa je primerna za rezanje debelej┼íih materialov, kot je debelej┼íi karton, karton z ble┼í─Źicami, magnetne pole, chipoboardi…

Cricut Explore Air 2 Machine

je korak naprej v tehniki, saj omogo─Źa brez┼żi─Źno povezovanje z ra─Źunalnikom. Z njim je mogo─Źe rezati skoraj vsak material v poljubno obliko. Odlikuje ga┬áenostavna mobilna ali ra─Źunalni┼íka aplikacija. Cricut Explore Air 2 Machine vsebuje vgrajen bluetooth, Cricut design space software, premium rezilo, USB kabel, ve─Ź kot 100 brezpla─Źnih motivov, ve─Ź kot┬á50 brezpla─Źnih projektnih idej, pisalo in vzorec kartona, 30 x 30 cm veliko podlago (StandardGrip) in navodila v angle┼í─Źini.

Preberi ve─Ź ▼

Cena: 24.49 ÔéČ


Zaloga: 0

Pridobite 24 to─Źk zvestobe.
Do brezpla─Źne po┼ítnine vam manjka ┼íe 45 ÔéČ
Brezpla─Źna po┼ítnina po Sloveniji nad 45 ÔéČ nakupa.
Izkoristite koli─Źinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte to─Źke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1