X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Copic ciao marker Raw Silk E53

Copic ciao marker Raw Silk E53 – Copic markerji so eni najboljših, če ne najboljši markerji na svetu. Uporablja jih večina svetovno znanih karikaturistov in risarjev, saj je rokovanje z njimi enostavno, nešteti odtenki pa ponujajo zelo veliko kreativno izraznost. Odlikujejo se po, kot smo rekli, številnih odtenkih, in pa izredni kvaliteti črnila, saj omogoča zelo dobre prelive odtenkov. Verjemite, ko jih boste enkrat poskusili, boste ostali pri njih.

Vrste copic markerjev

Družina copic markerjev je številna. Najbolj osnovni so classic ali original markerji, potem so tu še sketch, ki prihajajo v preko 360 odtenkih. Poznamo tudi wide copic markerje, ki so izredno široki in kot taki primerni za velike površine. Obstajajo še drobna copis pisala, kot to multilinerji, airbrush sistem in polnila (refill). V tujini so med ustvarjalkami najbolj priljubljeni sketchi, pri nas pa ciao, ki imajo sicer nekaj manj odtenkov (180), so pa zato cenovno dostopnejši.

Kako barvati s copic markerji?

Na internetu je nešteto formul za barvne prelive, nekaj objav smo naredili tudi na našem blogu. Med drugim smo barvali traktorista in se trudili, da bi uporabili kar najmanj različnih copic markerjev in bili s tem tudi cenovno ugodni. Objava na blogu je tukaj. 

Preberi več ▼

Cena: 3.59 €


Zaloga: 0

Pridobite 3 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1