X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Blazinica wilted violet Distress Oxide TSO56355

Blazinica wilted violet Distress Oxide TSO56355

Zakaj so blazinice oblikovalca Tima Holtza posebne?

Še ena v vrsti Ranger blazinic, ki jih je oblikoval ustvarjalec Tim Holtz. Te blazinice imajo močan, jasen odtis. Poleg tega Tim Holtz ponuja pestro paleto novih barvnih odtenkov, ki jih ves čas dopolnjuje. Mogoče jih je uporabiti za izdelavo ozadja in lepega odtisa, ki je pika na i vsakega kvalitetnega ustvarjalnega izdelka. Pa naštejmo nekaj razlik med običajnimi distress in distress oxide blazinicami.

Običajne Distress blazinice (za senčenje) so dye blazinice, ki so malo prosojne in se vpijejo v papir, se z njim združijo. Na temnem papirju se odtisi ne vidijo. Niso jasne, močne barve in odtisi so megleni. Ostanejo mokre, da lahko vroče embosiramo (z reliefnim prahom).

Oxide blazinice so močnih, intenzivnih, prekrivnih (opažnih, mat) barv tako kot pigmentne blazinice. Dobro so vidne na temnih papirjih. Ostanejo še dlje časa mokre, da lahko vroče embosiramo (z reliefnim prahom). Se dlje časa sušijo, zato tudi lažje prekrijemo prehode, osenčimo. Odtis je bolj jasen, natančen. Posebne so tudi zato, ker reagirajo z vodo.

Blazinice so velike 5×5 cm in rahlo izbočene za lažje tapkanje po papirju. Njihov pokrov je oblikovan na način, da lahko blazinice enostavno zlagamo drugo na drugega in tako prihranimo na prostoru.

Nekaj razlik med blazinicami je prikazanih tukaj.

 

Preberi več ▼

Cena: 8.56 €


Zaloga: 1

Pridobite 8 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1