X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Barva v razpršilu fossilized amber Distress Oxide TSO64756

Barva v razpršilu fossilized amber Distress Oxide TSO64756

Še ena izmed barv v razpršilki iz družine Ranger, oblikovalca in inovatorja Tima Holtza. Gre za barvo na vodni osnovi, iz linije oxide blazinic, ki jo z razpršilko pošpricamo po papirju ali materialu, ki je porozen. Količina: 57 ml Ujemajoče barve blazinic in razpršilk. Odtenki so enaki, le koncentracija (gostota) barve je v razpršilki manjša. Zakaj je barva v razpršilu boljša za uporabo pri izdelovanju ozadij kot običajne oxide blazinice? Ker je enostavnejše in hitrejše za nanos.

Super lastnost teh barvnih sprejev je v posebni strukturi, da v stiku z vodo reagirajo, “oksidirajo” in spremenijo barvni odtenek v svetlejšega. Lahko polagamo barve druga na drugo in ne bo nastala rjava zmešnjava. Lahko jih uporabljate na črnih papirjih!

Pred uporabo barvo dobro premešajte, pretresite levo desno! in ne gor in dol, da ne ugre barva iz razpršilke. Po vsaki uporabi očistite razpršilko, da se ne zamaši. Brez kislin. V stiku z očmi, dobro izpirajte. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelano v ZDA.

Glede na želeni učinek lahko: barvo pošpricate po plastičnih šablonah, lahko jih pošpricate po drugi barvi in pokapljate z vodo ter opazujete, kako se barve mešajo in zameglijo
Seveda pa je odvisno kaj želite doseči…

Preberi več ▼

Cena: 7.56 €


Zaloga: 1

Pridobite 7 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1