X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

8 nalepk 3D mavrica U564000268

8 nalepk 3D mavrica U564000268 Penasta nalepka je iz trdega kartona s penasto podlago, zaradi česar je nalepka nekoliko dvignjena od podlage in bolj izstopa. Nalepka meri 4,5 x 2 cm. Del nalepke je bleščeče. V kompletu je 8 nalepk. Gre za ročno izdelano nalepko iz vrhunskih materialov. Primerna je za voščilnice, čestitke, albume, nenazadnje pa tudi za dekoracijo škatel, okvirjev in podobnih projektov.

Izdelek 8 nalepk 3D mavrica U564000268 ni pravi?

Če pričujoča nalepka za vas ni prava, poglejte še našo drugo ponudbo Nalepk. Med njimi boste zagotovo našli kakšno za svoj okus. Lahko pa pogledate tudi med silikonske štampiljke s slovenskimi napisi, kjer so ravno tako krčanski motivi oziroma zapisi.

Prve nalepke naj bi izumili v antičnem Egiptu, ki naj bi z njimi oglaševali cene na tržnici. Medij naj bi bil nekakšen papir, na katerega so napisali želeno vsebino in nato nalepili na zidove tržnic. Oče moderne nalepke naj bi bil Roowland Hill, ko je leta 1839 izumil samolepilni papir, iz tega pa je izšla prva poštna znamka. Nekateri pa menijo, da so nalepke konec 19. stoletja izumili prvi evropski oglaševalski guruji, ki so menili, da bodo stranke raje posegale po artiklih označenih s pisanimi papirji.

Številne prve nalepke so bile narejene na način, da jih je bilo pred nalepitvijo potrebno obdelati, navadno z vodo (z lizanjem ali na kak drug način). Nekatere take so v uporabi še danes, večina pa je vendarle na našo srečo »klasičnih«: odlepiš in nalepiš. Nalepke so v strukturi materiala v zadnjih desetletjih izredno napredovale, prav tako tudi v izgledu in v množičnosti. Danes si življenja brez njih skoraj ne znamo več predstavljati. Ena najbolj znanih nalepk na svetu je zagotovo »smeško« – smiley. Zagotovo vas tudi Penasta nalepka golob na zlatem krogu ne bo razočarala.

Preberi več ▼

Cena: 3.99 €


Zaloga: 4

Pridobite 3 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1