X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

6 vijoličnih A6 osnov za čestitke s kuvertami 23105

6 vijoličnih A6 osnov za čestitke s kuvertami 23105 – prejmete torej 6 vijoličnih osnov in ujemajočih kuvert. Osnove merijo 10,5 x 15 cm in so izdelane iz 2510 gramskega papirja, ujemajoče kuverte pa merijo 11,5 x 16,5 cm in so izdelane iz 120 gramskega papirja. Potrebujete drugačne kuverte?

Vam 6 vijoličnih A6 osnov za čestitke s kuvertami 23105 ni všeč? Potem imamo še druge kuverte in osnove!

Če vam 6 vijoličnih A6 osnov za čestitke s kuvertami 23105 iz katerega koli razloga niso všeč, potem so na voljo še druge barvne kuverte in osnove. Imamo različne barve in različne velikosti: mini kuverte, kvadratne kuverte, amerikanke, pokončne kuverte, kuverte C6 in kuverte A5. Večina od njih vsebuje tudi vizitk ali kartončke oziroma osnove za izdelavo voščilnic, vabil, čestitk…

Barvne kuverte so vedno dobrodošle

Barvne kuverte so zelo primerne za uporabo v primerih, ko želimo poudariti pomen sporočila, ki ga nosi kuverta. Spomnimo se belih pisarniških kuvert kako brezosebno delujejo. Medtem ko so barvne kuverte navadno iz nekoliko tršega papirja, ki že sam po sebi opozarja na pomembnost dogodka, piko na i pa mu seveda doda voščilnica, vabilo ali čestitka. Pri kuvertah si lahko tako kot pri voščilnicah date duška in jih ravno tako okrasite s perlicami, kristalčki, bleščicami ali podobnim materialom. Spomnite se tudi na štampiljke s slovenskimi napisi (mimogrede, najdete jih tudi v naši trgovini), ki premorejo kar nekaj pozitivnih verzov ali kratkih sporočil. Če jih odtisnete v vogal kuverte, bodo zelo prijetno popestrile tako izgled vaše kuverte kot vaš namen. Večina kuvert v naši trgovini že vsebuje osnove – nekateri jim rečejo tudi vizitke, ki so nekoliko manjše (logično) od kuvert. Te so izdelane iz debelejšega papirja kot kuverte. Če potrebujete še celofansko vrečko v katero boste vložili čestitko s kuverto, pa seveda najdete ravno tako v naši trgovini. Pa prijetno ustvarjanje!

Preberi več ▼

Cena: 2.89 €


Zaloga: 3

Pridobite 2 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1