X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Please leave this field empty.

10 rdečih kvadratnih osnov 12,5×12,5 cm za čestitke s kuvetami 23734

10 rdečih kvadratnih osnov 12,5×12,5 cm za čestitke s kuvetami 23734 – prejmete torej 10 temno rdečih osnov s teksturo in 10 ujemajočih kuvert. Osnove merijo 12,5 x 12,5 cm in so izdelane iz 220 gramskega papirja, ujemajoče kuverte pa merijo 13,5 x 13,5 cm.

Vam 10 rdečih kvadratnih osnov 12,5×12,5 cm za čestitke s kuvetami 23734 ni všeč?

Če vam iz katerihkoli razlogov omenjene kuverte in osnove niso všeč, potem pobrskajte na virtualnih prodajnih policah v rubriki osnove in kuverte za vabila. Na voljo so tako različnih barv kot različnih oblik. Zelo priljubljene so rdeče kuverte, zlate kuverte, mini kuverte, kartonske kuverte… Tako lahko izbirate med klasičnimi belimi kuvertami, na voljo pa so tudi barvne kuverte. Prav tako boste našli kvadratne kuverte s pripadajočimi osnovami za voščilnice, čestitke ali vabila.

Barvne kuverte so vedno dobrodošle

Barvne kuverte so zelo primerne za uporabo v primerih, ko želimo poudariti pomen sporočila, ki ga nosi kuverta. Spomnimo se belih pisarniških kuvert kako brezosebno delujejo. Medtem ko so barvne kuverte navadno iz nekoliko tršega papirja, ki že sam po sebi opozarja na pomembnost dogodka, piko na i pa mu seveda doda voščilnica, vabilo ali čestitka. Pri kuvertah si lahko tako kot pri voščilnicah date duška in jih ravno tako okrasite s perlicami, kristalčki, bleščicami ali podobnim materialom. Spomnite se tudi na štampiljke s slovenskimi napisi (mimogrede, najdete jih tudi v naši trgovini), ki premorejo kar nekaj pozitivnih verzov ali kratkih sporočil. Če jih odtisnete v vogal kuverte, bodo zelo prijetno popestrile tako izgled vaše kuverte kot vaš namen. Večina kuvert v naši trgovini že vsebuje osnove – nekateri jim rečejo tudi vizitke, ki so nekoliko manjše (logično) od kuvert. Te so izdelane iz debelejšega papirja kot kuverte. Če potrebujete še celofansko vrečko v katero boste vložili čestitko s kuverto, pa seveda najdete ravno tako v naši trgovini.

 

Preberi več ▼
Rate this post

Cena: 5.36 €


Zaloga: 0

Pridobite 5 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.