X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

10 celofan vrečk 40×50 cm STOK 070296

10 samolepilnih celofan vrečk 40×50 cm – komplet vsebuje 10 celofan vrečk, velikosti 40 x 50 cm (velikost zaprte vrečke). Vrečka ima še približno 4 cm samolepilnega robu. Če zveni zapis o velikosti nekoliko zapleteno ali nejasno, si oglejte fotografijo, na kateri so navedene vse potrebne mere. Debelina: 40µ. Material: polietilen.

Celofan vrečke

Celofan ali celofanske vrečke, kot je na primer naš primer 10 samolepilnih celofan vrečk 40×50 cm, vam pridejo zelo prav pri zaščiti čestitk ali voščilnic, pa tudi albumov, fotografij, platen in podobnih projektov. Tudi za živila vam pridejo prav – tukaj prilagamo link kako vse jih lahko uporabimo v povezavi z živili: you tube.

Zelo prav nam pridejo tudi pri nakitu, sploh če vanje položimo še trši kartonček in nanj nakit (v naši trgovini že imamo tovrstne kartončke s prilagajočimi se kartončki: stojala, vrečke, škatlice.) Naši projekti bodo s celofanskimi vrečkami bolje zaščiteni pred zunanjimi vplivi, hkrati pa bodo celofan vrečke pripomogle tudi k profesionalnejšemu izgledu le-teh. Kaj ni lepo pogledati voščilnico na stojnici lepo zapakirano v celofanski vrečki? Nedvomno boste na stranko naredili boljši vtis, kot bi ga sicer brez vrečke. Pa še kakšen prstni odtis bo manj na voščilnici… Mimogrede, za slednje ponujamo v naši trgovini kar nekaj osnov in prilegajočih se kuvert, hkrati pa tudi celofanskih vrečk.

10 samolepilnih celofan vrečk 40×50 cm niso vaša primerna velikost? 

V kolikor 10 samolepilnih celofan vrečk 40x50cm niso vaša primerna velikost in bi potrebovali drugačno, pobrskajte še med našimi ostalimi prodajnimi policami (vrečke), kjer so še druge dimenzije. Če pa tudi po tem poskusu ne najdete primerne, potem se obrnite na nas in vam bomo pomagali. Na nas se obrnite tudi v primeru, če trenutno nimamo dovolj velike zaloge vrečk 10 samolepilnih celofan vrečk 40×50 cm in bi jih potrebovali več. Poklicali bomo dobavitelja in našli rešitev v skupno korist.

Preberi več ▼

Cena: 4.26 €


Zaloga: 6

Pridobite 4 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1