Izdelava vabil za rojstni dan

24. 1. 2019

Že pred časom je Jakob dopolnil 9 let, izdelava vabil za rojstni dan oziroma za rojstnodnevno zabavo pa je potekala cel mesec. Šele včeraj je vse dokončal, saj je čakal na sneg. Zima je začela kazati svoj pravi obraz, tako kot je prav. Do petka ga bo mogoče zapadlo še kaj, da bo veselje še večje.

Izdelava vabil za rojstni dan je zabavno opravilo

Sam se je spomnil teme za svoj rojstni dan, in sicer: ZNANOST. Skupaj sva izdelala osnutek, potem pa je sam s pomočjo strojčka Cuttlebug in kovinskih šablon izrezal ozadje ognjemeta ter številke 9. Nato je narisal s črnim flomastrom narisal epruvete in jih pobarval z barvicami in flomastri. Izbral je prijateljevo najljubšo barvo, pobarval številko in personaliziral napis v notranjosti. Izrezal jih je tako, da je pustil malo belega robu okoli motiva. Motive je prilepil s 3D lepljivimi kvadratki. Pomagala sem mu samo z bleščicami, ki sem jih uporabila na številki in ognjemetu. Kot se je izkazalo, je lahko tovrsten ustvarjalni proces, kot je izdelava rojstnodnevnih vabil, zelo prijetno in zabavno opravilo.

Izdelava vabil za rojstni dan

Čudovit izdelek mu je uspel, kajne? V notranjost je napisal vabilo, svoje ime pa na kartonček, ki ga je prilepil z washi trakcem na eni strani, na drugo stran pa je dodal še skrivno sporočilo.

Z vabili se ustvarjanje šele začne. Sedaj je potrebno napeti možgančke in elemente iz vabila vključiti še v dekoracijo. Z Jakobom bova izdelala še zastavice, številko za na vrata, očala za znanstvenike in napise na slamicah. Fantje bodo dobili žele, da si bodo naredili frizure norih znanstvenikov. Če nam uspe, pripravimo še kakšen znanstveni poskus. Nisem ravno ekspert za torte, vendar se bom potrudila, da vanjo vključim tudi kakšen “eksperiment”.

Vabilo za rojstni dan za otroke lahko izdelamo mi namesto vas!

Potrebuješ tudi ti vabilo za rojstni dan za otroke oziroma za njihovo rojstnodnevno zabavo? Čisto enostavno jih lahko izdelate skupaj z vašimi najmlajšimi. Vse za ustvarjanje pa najdeš v naši trgovini. V kolikor pa te ustvarjanje ne veseliš se lahko obrneš tudi name in z veseljem ti vabila izdelam jaz.

Kako uporabljati strojček Cuttlebug, pa si poglejte v spodnjem videu.

 

< Nazaj na postopke in ideje