Avgust se je zaključil čisto v jesenskem vzdušju, saj je dež shladil ozračje in sem zjutraj morala obleči dolge rokave, kot je za jesen to čisto običajno. Prav tako je čisto običajno, da mesec začnemo (če mi uspe) z novim idejnikom in še prej z nagrajenko preteklega izziva :) Tokrat je to Katarina! Čestitke! Hvala vsem, ki sodelujete v izzivu in ustvarjate z našimi štampiljkami :) Naj vam zaupam, da so v izdelavi že čisto nove, božične :) Komaj čakam, da prispejo! Tukaj pa mali "kuku"... Pride pa novih 6 pol!

Tokrat sem ustvarjala še s starimi, izdelala pa sem komplete čestitk ob rojstvu, seveda z našimi zelo uporabnimi štampiljkami, ki so res za vse priložnosti. Barvni papir sem potiskala s pikicami - štampiljka ozadje, z belo blazinico Taylored Expressions, sugar cube. To blazinico odlikuje intenzivna bela barva, ki res pride do izraza na vseh barvah papirja. Dodala sem čipko, trak in polovične perlice. Odtis dojenčka in napise sem odtisnila z Versafine črno blazinico, ki je mimogrede, po mojem mnenju najboljša za jasen odtis, pobarvala pa sem s Copic markerji. Vse sem izrezala in nalepila s 3D penastimi kvadratki.

Navodila za sodelovanje v idejniku Ni pomembno kakšen izdelek naredite, le da je narejen na novo (ni iz stare objave), uporabljena naj bo vsaj 1 štampiljka s slovenskim napisom iz naše trgovine. Vaš trud bo konec meseca poplačan, saj bomo izmed vseh izžrebali eno ustvarjalko, ki bo prejela polo štampiljk s slovenskimi napisi po izbiri.  Sodelujete lahko vsak mesec s tremi različnimi izdelki. Preprosto, le vpišete povezavo do strani, kjer imate objavljeno fotografijo (za vsak izdelek naredite posebej objavo, sicer se bo vaš prispevek upošteval samo 1x).  Zdaj pa hitro pobrskajte med izdelki, ki še niso bili objavljeni in prilepi svojo idejo! Komaj čakam :)You are invited to the Inlinkz link party! Click here to enter