Potrebovala bi budilko, da bi me vsak mesec prvega zvonila toliko časa, dokler ne bi objavila novega idejnika. Čas hiti in danes mi je uspelo izžrebati nagrajenko, to je Klarka! Bravo! Piši nam, saj te čaka darilni bon :)

Tako, zelo vesela bom vseh vaših izdelkov, zato svoje izdelke le pripni spodaj :) Jaz sem tokrat ustvarjala bolj malo, čeprav bi si želela več. To spodaj so konfeti za svet krst, male škatlice v zeleni in modri barvi s čokoladicami in angelčki.

Navodila za sodelovanje v idejniku Ni pomembno kakšen izdelek naredite, le da je narejen na novo (ni iz stare objave), uporabljena naj bo vsaj 1 štampiljka s slovenskim napisom iz naše trgovine. Vaš trud bo konec meseca poplačan, saj bomo izmed vseh izžrebali eno, ki bo prejela darilni bon  Sodelujete lahko vsak mesec s tremi različnimi izdelki. Preprosto, le vpišete povezavo do strani, kjer imate objavljeno fotografijo  Zdaj pa hitro pobrskajte med izdelki, ki še niso objavljeni in prilepi svojo idejo! Komaj čakam You are invited to the Inlinkz link party! Click here to enter