Marec je prinesel nagrado Tini Z. Čestitke! Piši nam :)

Letošnji april se je pričel tako, kot se mora - deževno! Tokrat je bil prav dobrodošel, saj je bilo zunaj vse preveč suho in roko na srce, raje sem bila zunaj na soncu, kot v moji ustvarjalni sobi, pa čeprav je kar prekipevalo od vseh novosti, ki smo jih prejeli :)


Poleg novih štampiljk s slovenskimi napisi smo dobili osveženo zalogo distress blazinic (proizvajalca Ranger in priljubljenega oblikovalca Tima Holtza), polnil, papirjev, kovinskih šablon,... 

Zato je tokrat prav, da v tokratni idejnik vključimo napise :) Torej, tokrat te vabim, da izdelaš čestitko ali drug izdelek, ki vsebuje vsaj 1 napis Ustvarjalnega dotika :) Uporabi vsaj 3 izdelke iz naše trgovine, na izdelku, ki ga nisi še nikjer objavila; dodaj na svoj blog ali FB profil povezavo do naše trgovine ali uporabljenih izdelkov. Prijaviš lahko do 3 različne izdelke v ločenih objavah, povezava pa je spodaj. Konec meseca izžrebamo in podarimo ustvarjalni komplet :) Vabim pa te tudi, da spodaj v komentar zapišeš misel, oziroma verz, ki bi ga želela, da ga izdelamo kot štampiljko :) HVALA!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter