Februarski izziv 2017 – ČESTITKA Z NEOBIČAJNIM ODPIRANJEM

2. 2. 2017

Priznam, s tole sem se pošteno namučila, pa čeprav v osnovi ni preveč zakomplicirano. Že dva tedna namreč ležim z raznimi virozami, prej s trebušno, ki ji je podlegla skoraj vsa družina, sedaj pa z eno običajno, z neobičajnimi težavami…. In tako so moje ustvarjalne ideje le s težavo priplavale na dan. Včasih sem tudi samo sedela ob kupu papirja in nisem vedela ali naj vzamem v roke škarje ali raje grem od mize.

Skratka, za ta izziv sem vam pripravila nekaj posebnega – čestitko, ki v svoji notranjosti skriva presenečenje. Odpre se namreč tako, da se notranji del zavrti in odpre v 4-delno knjigico. Pa raje pokažem slike, ki povejo več kot 1000 besed.

poročna čestitka unikat nekaj posebnega (1)poročna čestitka unikat nekaj posebnega presenečenje 1(1)

Notranji del se sam odpre, ko dvignemo čestitko.poročna čestitka unikat nekaj posebnega presenečenje (1)poročna čestitka unikat nekaj posebnega presenečenje znotraj (1)

Pa še baby čestitka za novega člana v istem stilu.posbna čestitka za novorojenčka unikat presenečenje (1) posbna čestitka za novorojenčka unikat presenečenje 1 (1)

Ti je všeč in bi rada dobila navodila? Pofočkaj se spodaj v komentar, če želiš postopek 🙂

Zdaj pa k našemu izzivu…

Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki na temo NEOBIČAJNA ČESTITKA (brez klasične osnove, osnovo morate izdelati sami), ki niso bili še nikjer objavljeni. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga s postopki in idejami in lahko se prijavite na naš izziv. NOVOST: Izziv je združljiv z drugimi izzivi. Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb za januarski izziv. Izziv se zaključi 28. februarja.

Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami! Konec meseca izžrebamo med sodelujočimi in izberemo naj ustvarjalni izdelek ter tako podelimo dve praktični nagradi.

Na izziv se prijavi spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripiši svoje ime) ali “prilepi” sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB zid) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: info@ustvarjalnidotik.si katero potem mi objavimo na Facebooku.


< Nazaj na postopke in ideje