Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Dostava

Blago, naročeno na spletni strani, bomo odpravili še isti oziroma najkasneje naslednji delovni dan. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi (zaradi napake v zalogi), vas bomo o tem obvestili in prilagodili znesek računa, v kolikor ste naročeno že plačali pa vam bomo preplačilo nakazali nazaj.

Dostava poteka samo na področju Evrope. Za dostavo blaga skrbita podjetja GLS d.o.o. in Pošta Slovenije. Uslužbenec Pošte Slovenije vam bo, v kolikor vas ne bo doma, pustil obvestilo o pošiljki. Prevzamete jo lahko na lokalni pošti.

GLS kurir vas bo pred dostavo poklical na vašo navedeno številko. Z njim se lahko domenite, da vam pošiljko pusti na vaši najbližji bencinski črpalki OMV, v trafikah »3 DVA« in Delo Prodaja, v trgovinah Big Bang in v večini poslovalnic Mercatorja (katere so, si lahko ogledate na tej povezavi ter jo prevzamete, ko boste utegnili. Kurirju lahko plačate tudi s plačilno kartico preko njegovega POS terminala (če ste se odločilo za plačilo po povzetju), pri čemer boste nosili strošek provizije.

Strošek dostave blaga z dostavno službo GLS znaša 3,5 €. Strošek dostave blaga s Pošto Slovenije znaša 4,3 €. Pošta vam bo pri plačilu po povzetju zaračunala dodatno provizijo (za plačilo položnice), GLS pa tega ne zaračuna.

Cena za dostavo na Hrvaško je po dogovoru.

Pri nakupu nad 45 € je dostava blaga po Sloveniji brezplačna
, vendar boste vseeno, v kolikor boste zbrali Pošto Slovenije in plačilo po povzetju, plačali še nekaj več kot 1 € provizije. Zato vam predlagamo, da izberete GLS dostavo.