Decembrski izziv 2014 – nakit

1. 12. 2014

Kar težko verjamem, da smo že zakorakali v december. November je minil kot bi mignil in kmalu se bodo začele priprave na decembrske praznične dni. Včeraj smo že prižgali prvo svečko na venčku, danes pa smo dobili vzorec snega 🙂 Otroci so kričali kot nori :))) Malo zime pa je v zraku 🙂

S prazničnimi dnevi imamo včasih tudi težave, saj se ubadamo z vprašanjem kaj komu podariti. Po mojem mnenju so najlepša darila tista, ki jih podarimo iz srca. Če imamo voljo in nekaj ideje lahko izdelamo luštna darilca, npr. kakšen kos nakita (obesek, ogrlica, uhani,…). Preprosto in enostavno.

Tako decembrski izziv združujemo z darilci za dekleta 🙂 Tukaj so moje ideje…

gumbki za mini uhančke

MAV_1664 [ustvarjalni blog]

ročno narisana slikica (Gašper) pod stekelcem

MAV_1650 [ustvarjalni blog]

obesek

zapestnice na “memory” žički

MAV_1933 [ustvarjalni blog]

mini uhančki iz skrčljive folijeMAV_1917 [ustvarjalni blog]

Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki nakita, ki niso bili še nikjer objavljeni. Na vsakem uporabite vsaj DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katere), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. decembra.

In kakšna je nagrada decembrskega izziva….? Veliko stojalo za ogrlico, dve manjši stojali, 20 osnov za uhane, 12 kroglic iz porcelana, vijolične perle. Krasna kajne?

nagrada meseca decembra nakit dekolte stojalo

Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava) ali “prilepite” sliko na naš FB oziroma nam pošljite fotografijo na trgovina.ustvarjalnidotik@gmail.com katero potem objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktično nagrado.

 


< Nazaj na postopke in ideje