Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Darilna embalaža RSS Feed

03 maj Idejnik meseca maja 2022
BarbaraMT 0 444
Čestitke pretekli zmagovalki, Valentini :)Toplejši meseci kar kličejo po delu zunaj, zato ustvarjanje marsikdaj počaka. Deževne napovedi so bolj dobrodošle za delo v ustvarjalni sobi, kajne? :) Tokrat..
07 feb. Idejnik meseca februarja 2020
0 335
Potrebovala bi budilko, da bi me vsak mesec prvega zvonila toliko časa, dokler ne bi objavila novega idejnika. Čas hiti in danes mi je uspelo izžrebati nagrajenko, to je Klarka! Bravo! Piši nam, saj t..
23 okt. Cik cak knjigica in škatlica za poroko
0 319
Si tudi ti kdaj naredila izdelek samo na pol, ki je potem na polici ali v omari čakal, do dokončne inspiracije? Meni se to večkrat zgodi in tokrat je na dokončanje čakala luštna cik cak knjigica in šk..
01 okt. Oktobrski ustvarjalni izziv 2018 - ŠKATLICA, s ploščo za utore
0 158
Tokrat te povabim, da izdelaš škatlico. KAKRŠNOKOLI. Važno, da lahko vanjo nekaj spraviš. Darilce, denar ali kakšno drugo presenečenje. Spodnjo škatlico sem izdelala za znanko, ki je ta vikend praznov..
07 apr. Darilo za staro mamo ali babico
0 1512
Si ob rojstnih dnevih, še posebej ob okroglih obletnicah tudi ti v zagati, kaj podariti? Letos je praznovala moja stara mama 80 let, zato je moralo biti darilo primerno njeni starosti. Kaj narediti st..
05 apr. Sveta birma 2018 - vabilo, čestitka, darilna škatlica
0 2257
Veš, ko kdaj ni čas za ustvarjanje.... no, trenutno imam ustvarjalno krizo, zato te danes pocrkljam z mojimi izdelki preteklega meseca. Čas zakramentov je tukaj in prav gotovo ti bodo prav prišle kakš..
17 feb. Naj Valentinovo traja
0 422
Valentinovo zame ni zelo pomemben praznik - v smislu dragih daril. Vsako leto tako raje nekaj izdelam sama ali se potrudimo skupaj z otroki. Tokrat sem se lotila projekta, ki še vedno traja in bo traj..
03 jan. Januarski izziv 2017 - DARILCE
0 640
SREČNO, ZDRAVO IN USTVARJALNO 2017Novo leto začenjamo z januarskim izzivom, ki ste ga verjetno vsi že uspešno izpeljali - tema so DARILCA. Večino daril je sicer že podarjenih, nekatera pa še bodo...
26 nov. Risanje z markerji po keramiki - luštno darilo
0 609
Verjetno vas je že kdaj prijelo, da bi sami porisali lonček. Če vas še ni, vas pa še bo. Tak unikaten lonček je lahko čudovito darilo za praznike - še napolnite ga z najljubšimi sestavinami (npr. zrnc..
27 okt. Vabila in darilca za sveti krst
0 1034
Ta vikend smo praznovali sveti krst našega najmlajšega fantiča. Letos mi ni uspelo pripraviti dekoracije, kakor sem jo ponavadi naredila za vsa praznovanja. Prebolevamo viroze in zato imamo v hiši še ..
13 maj Izdelaj darilno škatlico s knjigico
0 598
Pretekli vikend smo se imeli prav pestro. Po dooooolgem času sva z Gašperjem spet malo zaplesala in uživala v odrasli družbi mojih sorodnikov. Prejela sva namreč vabilo na poroko, ki ga je nevesta izd..
26 jul. Poročno darilo
0 381
Danes se poroči prijatelj in zanj je prav poseben album v črni barvi. Hotela sem izdelati malo drugačnega, v črni. Črna barva je elegantna in z barvnimi fotografijami bo album še lepši. Zanj sem upora..
Prikazujem 1 do 12 od 20 (2 strani)