Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ne spreglej novosti!

Ustvarjajmo z najmlajšimi RSS Feed

14 jul. Kaj nujno potrebuješ na dopustu z otroki?
BarbaraMT 0 313
Verjetno se pri pakiranju za morje ne spomniš, na tisto drugo, bistveno za preživljanje prostega časa na morju. Kaj nujno potrebuješ na dopustu z otroki, ti opišem v tej objavi.Poleg seznama oblačil, ..
08 apr. Kaj izdelati z otroki za veliko noč?
BarbaraMT 2 959
Če se sprašuješ, kaj izdelati z otroki za veliko noč, imam zate eno krasno idejo, ki bo navdušila tako male, kot večje otroke. Faconaste kokoške, z dolgimi trepalnicami ali brez, vseh barv in potiskov..
01 mar. Gregorjevi ptički iz papirja
BarbaraMT 0 460
Pomlad je že skoraj tu, le ptički še manjkajo :) Naj jih vaši malčki izdelajo iz papirja, nato pa jih obesite pod strop ali na vejice. Meni je pomagal naš Oskar.Potrebujete papir velikosti 10 cm x 30 ..
21 jan. Kako izdelati štampiljke iz krompirja
0 4367
Izdelava štampiljke iz krompirja je zabavna aktivnost tako za odrasle kot za otroke. Izdelana štampiljka je lahko idealna za okrasitev notranjih ali zunanjih platnic zvezkov, knjig ali celo voščilnic,..
08 nov. Ni potrebno, da so štampiljke za otroke dolgočasne
0 1735
Štampiljke za otroke morajo biti izdelane iz kvalitetnih in zdravju neškodljivih materialov. Oblikovane morajo biti ergonomsko, da jih otrok čim lažje prime in pa dovolj robustne, da ne bodo vzele kon..
18 jun. Ustvarjanje iz papirja z otroki: izdelajmo garažo za avtomobilčke
0 1168
V naši hiši roza oblekic ne boste srečali, prav tako tudi ne Barbik. Bodo pa vam verjetno pot prekrižali številni hot wheels avtomobilčki. Pri štirih fantih to niti ni presenečenje… A kdo ima otroke t..
30 okt. Noč čarovnic brez buč
0 1082
Noč čarovnic brez buč - letos so nam buče nekako ušle iz glave. V vsakodnevni naglici se je zdel prvi november daleč, a je, kot se je izkazalo, prehitro potrkal na vrata. Otroci so seveda bili užalošč..
12 jul. Držala za slike iz kamnov
0 1397
Poletni dnevi s svojo vročico niso ravno najprimernejši za ustvarjanje, a z nekaj truda, motivacije otrok in pozitivnega pristopa je mogoče tudi to. Tokrat smo si zadali za nalogo izdelavo držala za s..
13 feb. Valentinovo srce
0 1283
Valentinovo srce, darilo, ki ga izdelajo otroci je lahko zelo enostavno, iz stvari, ki jih imate doma. Prav gotovo imate doma kakšen kos modelirne mase, gline ali mase za izdelavo nakita, valjar in mo..
25 jan. Sladoledne palčke in ptičja hišica
0 2128
Sladoledne palčke - ptičja hišica - to dvoje verjetno ne gre najbolj skupaj?  Motiš se. Pokazala ti bom, kaj smo izdelali mi za izziv v Craft-alnici, v katerem lahko sodeluješ tudi ti ali pa preprosto..
14 jan. Ozadje packajo otroci
0 946
Sem hrčkarica. Preveč. Poleg odpadne embalaže shranjujem tudi vse otroške umetnije iz vrtca, tam nekje na podstrehi. Ena packarija mi je bila še posebej ljuba in sem rekla, zakaj pa je ne bi uporabila..
07 dec. Decembrski ustvarjalni izziv 2016 - PRAZNIČNI ČAS
0 1319
Najlepša dekoracija, voščilnice in darila pridejo naravnost izpod naših rok; izdelana so z ljubeznijo, veseljem in smislom za estetiko. Zato vas vabim, da letos čimveč izdelkov naredite sami in razves..
Prikazujem 1 do 12 od 50 (5 strani)