Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ne spreglej novosti!

Izdelava albumov RSS Feed

Izdelava albumov je je sicer dolgotrajno, a prijetno opravilo. Pripravili smo vam dober ducat primerov, kako se lotiti projekta: od izdelave platnic in vezave do okrasitve albuma. Izdelava foto albuma se navadno prične pri izbiri fotografij in odločitvi kakšen album boste pravzaprav uredili. Bo to fotoknjiga, kot jo na primer poznamo v Cewe ali pa bo to klasičen album. Kako narediti fotoknjigo si boste lahko prebrali kje drugje, mi pa vam bomo podali nekaj osnovnih napotkov kako narediti knjigo spominov. Tako, ki jo boste vzeli v roke tudi čez leta in bo v veselje tudi vašim zanamcem. Če niste vešči ustvarjanja, vam lahko pomagamo mi. Kot primer si poglejte spodaj album za 50 let ali kakšnega od rojstva. Stopite v stik z nami in vam bomo pomagali. Skupaj se bomo dogovorili glede barve, dodatkov, velikosti…  Izpod naših spretnih ustvarjalnih prstov je nastalo že ničkoliko foto ablumov in prav toliko strankam smo tudi pričarali nasmeh na obrazu.
03 sep. Album za fotografije je lahko tudi tak – 20 idej!
Gasper 0 2345
Album za fotografije je lahko tudi malce drugačen. Klasičen foto album lahko nadgradimo, če ga izdelamo kot scrapbook. To pomeni, da vanj ne vložimo samo fotografij, ampak dodamo zraven še drobne zapi..
25 sep. Album za Abrahama
0 2705
Albumi so zelo primerni za darilo ob okrogli obletnici, še posebej za Abrahama. Darilo je tako unikatno, osebno in tudi kot trajen spomin ne samo za obdarovanca, temveč tudi za prihodnje generacije. N..
29 mar. Album brez uporabe naprave za luknjanje in spenjanje
0 1311
Če nimamo pripomočkov za izdelavo albumov (naprave za luknjanje in spenjanje Bind it All), lahko album predelamo ali kupimo osnovo :) Vanj nalepimo potiskane papirje, dodamo nekaj misli, verzov, izrez..
23 avg. Album z že narejenimi platnicami
0 938
Jutri je dan D za našo družinico...no, naj bi bil :) In v tem času čakanja, sem malo ustvarjala. Tokrat so me k temu spodbudili naši fantje, ker zelo radi poslušajo zgodbice o svojem rojstvu in o tem ..
10 nov. Zloženka s spomini
0 632
Pretekli vikend sem izdelala zloženko v kateri so moji najpomembnejši (in tudi najljubši) spomini. Podarila sem jo stari mami, vam pa podarjam postopek do izdelave le-te :) Prva stvari pri albumu, ..
12 avg. Decoupage album
0 1240
Album mora biti tipi topi. A kaj storiti, ko so na njem madeži od lepila (res neposrečeno tovarniško delo) ali pa če je nasploh umazan? Decoupage papirji so v tem primeru najboljša izbira. Sploh, k..
24 apr. Ustvarjalni portfolio
0 536
Vaše predstavitvene izdelke (čestitke, vabila, klekljan nakit..) ali fotografije teh izdelkov lahko pospravite v porftfolio - predstavitveno mapo. Idejo mi je dala soseda klekljarica ;) Mapico je namr..
06 maj Nosečniški album iz papirjev Vintage notes - krasno darilo za mamico v pričakovanju
0 1465
Da ne bodo vsi albumi narejeni iz FEP papirjev, ki so mimogrede najkvalitetnejši in najlepši (po mojem mnenju), sem tokrat uporabila PMA papirje Vintage notes. Odlikuje jih tekstura blaga. Vsi imajo n..
29 jan. Albumi in beležnice s papirji FEP
0 977
Paketi papirjev FEP so zelo kvalitetni, saj so izdelani iz 200 gramskega kartona. Poleg tega so tudi zelo lepi - veliko jih je premazanih z bleščicami, nekateri z bleščečimi premazi, nekateri imajo re..
06 jun. Album piškotek
0 498
Nov izziv s papirji velikosti 20 x 20 cm v obliki piškotka. Kako mi je uspelo si poglejte spodaj... Če bi bilo strani manj, bi posamezne liste lahko shranila v album z zaščitnimi srajčkami. Tako pa zd..
27 apr. Izdelava albuma z zaščitnimi srajčkami
0 1093
Izdelava tega albuma je bila zopet izziv zame, saj ga v takem stilu prej še nisem delala. Kaj sem uporabila? - album velikosti 30x30 (rdeč Bazzil Basics) - zaščitne srajčke - papirje s teksturo - les..
13 mar. Albumi različnih vrst - ideje
0 7186
Objavljam 20 različnih vrst albumov izpod mojih prstov...ste našli svoj stil? Glasujte za naj stil :) Album: Abraham št.1;  vezava in luknjanje Bind it All, papirji velikosti A4, razcepki, rožice, št..
Prikazujem 1 do 12 od 16 (2 strani)