Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ne spreglej novosti!

Ustvarjajmo iz papirja RSS Feed

23 okt. Kako izdelati reliefno ozadje brez naprave za relief?
BarbaraMT 0
Res, naprava za izrezovanje in relief je kar velik finančni zalogaj, zato se marsikdo loti ustvarjanja malo drugače. Verjetno si se že vprašala, kako izdelati reliefno ozadje brez naprave za relief? Z..
26 sep. Poročne kuverte – nepogrešljiva eleganca vsake poroke
Gasper 0 301
Poročne kuverte so eden prvih stikov med zaljubljenim parom in gosti. Kuverte imajo v poročnem načrtovanju več pomembnih vlog. Prva je seveda funkcionalna - varno in elegantno shraniti vabilo ter mord..
01 mar. Gregorjevi ptički iz papirja
BarbaraMT 0 460
Pomlad je že skoraj tu, le ptički še manjkajo :) Naj jih vaši malčki izdelajo iz papirja, nato pa jih obesite pod strop ali na vejice. Meni je pomagal naš Oskar.Potrebujete papir velikosti 10 cm x 30 ..
16 nov. Kaj potrebuje vsaka ustvarjalka?
BarbaraMT 0 755
Če si z ustvarjanjem šele začela, ali pa če si že utečena ustvarjalka, si se verjetno že vprašala, kaj potrebuje vsaka ustvarjalka? Kaj mi še manjka? Med najosnovnejše pripomočke in materiale za ustva..
05 apr. Vrste kuvert - kako izbrati najbolj primerno
BarbaraMT 0 812
Obstajajo različne vrste kuvert, zato je pri njihovi izbiri potrebno biti nekoliko pozoren. Ni vsaka primerna za sleherno pozornost. Že res, da se nam v vsakdanjem hitenju morda zdijo ve enake, a ni r..
14 nov. Vam pisarniški material kot so kuverte dela težave? Ga ne razumete?
0 5750
Ste se kdaj že lovili glede velikosti kuvert? Imajo nam nenavadne oznake C4, C5, C6… ki jih ne moremo z ničemer otipljivega primerjati. Gre za imaginarno navedbo, ki v resnici večini ljudem nič ne pom..
22 jul. Kako shranjevati papir in kaj pomeni izraz "brez kisline"
0 781
Papir je material s katerim se srečujemo vsakodnevno. Danes je dobrina, do katere nimamo spoštljivega odnosa, predvsem zaradi izredno nizke cene in množične prisotnosti. A vedno ni bilo tako, sploh ne..
28 mar. Preprost kelih
0 4040
Preprost kelih lahko izdelaš tudi sama. Zanj potrebuješ le krog, 2 listka / vejici / klasje, katerokoli rožico in 3D penaste kvadratke. Jaz sem uporabila luknjač za krog, kovinsko šablono cheery lynn ..
17 avg. Lonček za pisala ali šparovček
0 809
Kot že veste prav hitro najdem vsako embalažo za kaj uporabno...tega se pri nas hitro nabere in nato je potrebno zalogo tudi porabiti. Tokrat me je soseda prosila za šparovček. Na srečo sem imela spr..
27 mar. Naj zacveti
0 609
Kmalu bo zunaj vse lepo cvetelo, a do takrat si cvetje lahko naredite tudi sami. Čisto enostavno :) Vedno cvetoča dekoracija bo s pomočjo mačic in nekaj izrezanih cvetov popestrila prostor. Ko se je n..
22 maj Janko in Metka v diorami - shadow box
0 657
Gašper se je spet lotil pravljice...kamenčke je pospravil in recikliral škatlo :) Kaj je pravzaprav diorama oziroma shadow box? Težko je podati natančno definicijo, a v splošnem gre za ponazoritev ne..
19 mar. Namig za pritrditev kovinskih dodatkov na čestitke
0 269
Kovinske dodatke lahko na čestitko pritrdimo na različne načine, ki so prikazani na naslednjih fotografijah... Lahko jih privežemo s trakom, ki ga nato "skrijemo" pod papir z napisom. Zavežemo ga za..
Prikazujem 1 do 12 od 17 (2 strani)