Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ne spreglej novosti!

Pečemo, kuhamo.. RSS Feed

18 sep. Energetske kroglice za slajše življenje
0 556
Zdrava slaščica? No, ne vem če je ravno zdrava, a če vsaj ni pretirano »škodljiva«, potem smo že zadeli terno. To so energijske kroglice, ki so dobre po okusu, dajo veliko energije in za povrh niso s..
16 jul. Z granito v vroče dni
0 348
Njega dni smo na televiziji ujeli krasno kuharsko oddajo, kjer je bilo med drugim govora tudi o graniti oziroma sorbetu. Za vsak slučaj naj za tiste, ki ne poznajo ledene sladice, zapišem, da ne gre z..
08 maj Recept za slastne mafine
0 814
Kot obljubljeno, delim z vami recept za mafine. Ne-ja pravi, da dobrih receptov ni nikoli preveč. Se strinjam :) Zato jih tudi jaz vestno zbiram in ob priložnostih preizkusim kaj novega :) Čisto orig..
16 mar. Okusni zajčki in ptički
0 401
Včeraj je Gašper zamesil testo za preste, a jih potem nekako ni uspel narediti...popoldan pa je moral še v službo, zato smo z otroki zavihali rokave in nasmetili kuhinjo :) Pred kratkim je bilo Grego..
06 dec. Miklavževi piškoti
0 638
Že diši po piškotih :) Miklavž je imel včeraj veliko dela, zato je sestavine za piškote samo pripravil. Speči jih bodo morali otroci sami. Prepričana sem, da se bodo ob tem prav fino zabavali :)  (p...
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)