Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ne spreglej novosti!

Postopki in ideje RSS Feed

Ne veš kako se lotiti izdelave albuma? Želiš natančno odtisniti štampiljko? Če imaš kakšno ustvarjalno zagato ali pa imaš otroke željne ustvarjanja, potem le pobrskaj po kategorijah na levi strani. Ustvarjaj z nami tudi na našem mesečnem ustvarjalnem izzivu.

06 mar. Darilo za mamo
BarbaraMT 0 48
Darilo za mamo ni težko izbrati! Mamo poznamo celo svoje življenje in zato kaj hitro najdemo izdelek, ki ga bi potrebovala oz. ki bi ji bil všeč. Mama ima več praznikov. Najprej je mama deklica, z roj..
04 mar. Velikonočno voščilo
BarbaraMT 0 105
Napišite tudi letos velikonočno voščilo, saj je to priložnost, da izrazite svoje dobre želje svojim prijateljem, družini ali znancem ob prazniku. Velika noč je pomemben krščanski praznik, ki simbolizi..
21 feb. Sizzix šablone – vse kar morate vedeti o njih
Gasper 0 200
Sizzix šablone so orodja (noži, rezalne šablone) za izrezovanje iz papirja, kar s pridom uporabljajo ustvarjalke pri scrapbookingu in izdelavi voščilnic. Te šablone, znane tudi kot »dies«, pri nas pa ..
16 feb. Ročaji za torbice: od klasičnih dizajnov do najnovejših modnih trendov
Gasper 0 45
Ročaji za torbice so več kot le praktični dodatki; so bistveni elementi, ki združujejo funkcionalnost z modnim izrazom. V svetu, kjer se moda nenehno spreminja, ročaji za torbice ponujajo edinstveno p..
07 feb. Čestitka za obhajilo
Gasper 0 90
Čestitka za obhajilo mora izražati svečanost dogodka, zato mora biti izdelana z občutkom do zakramenta in tistega, ki ga prejme. V nadaljevanju vam bomo pokazali, kako lahko sami izdelate čestitko za ..
02 feb. Kako napisati vabilo za krst
Gasper 0 138
Kako napisati vabilo za krst je lahko razmeroma enostavno opravilo, če se ga lotite na pravem koncu. V nadaljevanju vam bomo predstavili postopek in pa nekaj ustvarjalnih idej za vabilo. Seveda pa se ..
23 okt. Kako izdelati reliefno ozadje brez naprave za relief?
BarbaraMT 0
Res, naprava za izrezovanje in relief je kar velik finančni zalogaj, zato se marsikdo loti ustvarjanja malo drugače. Verjetno si se že vprašala, kako izdelati reliefno ozadje brez naprave za relief? Z..
16 okt. Kaj podariti za darilo stari mami?
BarbaraMT 0 359
Kaj podariti za darilo stari mami oziroma babici? Pred dnevi mi je to vprašanje ves čas rojilo po glavi, saj smo imeli v družini opraviti z zelo visokim jubilejem. Želela sem si nekaj unikatnega, neka..
26 sep. Poročne kuverte – nepogrešljiva eleganca vsake poroke
Gasper 0 301
Poročne kuverte so eden prvih stikov med zaljubljenim parom in gosti. Kuverte imajo v poročnem načrtovanju več pomembnih vlog. Prva je seveda funkcionalna - varno in elegantno shraniti vabilo ter mord..
10 feb. Distress Oxide in Distress Ink - kakšna je razlika med njima?
BarbaraMT 0 695
Distress Oxide in Distress Ink sta nam znani, mogoče začetniki sprva mislijo, da gre za isto blazinico. Toda kakšna je razlika med Distress oxide in Distress ink blazinico za senčenje? V nadaljevanju ..
23 jan. Akril barva in oljna barva - v čem se razlikujeta?
Gasper 0 1081
Akril barva in oljne barve imajo veliko navdušencev, toda v čem se sploh razlikujeta? Verjetno bi dejali, da v gostoti, potem pa bi se pri večini ustavilo. V nadaljevanju smo zbrali nekaj pozitivnih i..
20 dec. Nalepke za pohištvo – kako jih nalepiti?
Gasper 0 898
Nalepke za pohištvo obstajajo v dveh oblikah: v obliki klasične nalepke in v obliki transferja. Vemo, kaj so klasične nalepke, zato bo v tem prispevku govora o tako imenovanih »transfernih nalepkah« a..
06 okt. Kako izdelati voščilnice, da bodo najlepše?
BarbaraMT 0 1447
Kako izdelati voščilnice, da bodo najlepše? Res bodo lahko! Včasih ni potrebno veliko, le prava ideja mora zasvetiti :) Ponujam ti nekaj možnosti, kako božično novoletne voščilnice izdelaš doma. V pom..
05 okt. Kako senčimo izrezke z blazinico Distress?
BarbaraMT 0 488
Želite vedeti, kako senčimo izrezke z blazinico Distress Ranger? Kako se tega lotijo ostali ustvarjalci? Kaj vse potrebujem za senčenje?Najprej te verjetno zanima, zakaj je potrebno izrezke senčiti? S..
03 sep. Album za fotografije je lahko tudi tak – 20 idej!
Gasper 0 2345
Album za fotografije je lahko tudi malce drugačen. Klasičen foto album lahko nadgradimo, če ga izdelamo kot scrapbook. To pomeni, da vanj ne vložimo samo fotografij, ampak dodamo zraven še drobne zapi..
11 avg. Celofan vrečke – so res iz celofana?
0 483
Celofan vrečke dajo končnemu produktu ne samo zaščito, ampak tudi všečen izgled. Toda mar veste, da večina celofanskih vrečk sploh ni iz celofana? Kako izbrati primerno celofan vrečko za vaš produkt? ..
04 avg. Menjava Cricut Maker rezila
Gasper 0 483
Menjava Cricut Maker rezila je opravilo s katerim se boste srečali slej kot prej. Vsako rezilo se čez čas skrha, nič drugače ni tudi pri Cricut Makerju. Če veliko delate z njim ali uporabljate debele ..
21 jul. Kredne barve za les – 8 najpogostejših vprašanj (in odgovorov)
Gasper 0 3130
Kredne barve za les so sicer enostavne za uporabo, a kljub temu porajajo, kar nekaj vprašanj. Na tem mestu smo zbrali nekaj najpogostejših vprašanj, s katerimi se srečajo začetniki. Na primer, ali kre..
15 jul. Kredne barve za pohištvo – osnovne smernice
Gasper 0 4380
Kredne barve za pohištvo za zadnji modni hit obnove pohištva. Na družabnih omrežjih lahko zasledite številne prenove, ko so ustvarjalke s krednimi barvami spremenile stara in na pogled nevšečna pohišt..
14 jul. Kaj nujno potrebuješ na dopustu z otroki?
BarbaraMT 0 313
Verjetno se pri pakiranju za morje ne spomniš, na tisto drugo, bistveno za preživljanje prostega časa na morju. Kaj nujno potrebuješ na dopustu z otroki, ti opišem v tej objavi.Poleg seznama oblačil, ..
09 maj Kako izdelati interaktivno čestitko?
BarbaraMT 0 785
Za posebna praznovanja je primerno izdelati tudi posebno vabilo. Med tovrstne sodi interaktivna čestitka (ki ima elemente premikanja). Kako izdelati interaktivno čestitko? Najbolj enostavno je, če kup..
04 maj Kako izdelati več enakih vabil z lepim potiskanim ozadjem?
BarbaraMT 0 646
Bi rada izdelala več vabil, pa nimaš dovolj potiskanega papirja? Kako izdelati več enakih vabil z lepim potiskanim ozadjem? Zate imam praktično rešitev...papir si potiskaj sama! V kolikor gre za kakše..
03 maj Idejnik meseca maja 2022
BarbaraMT 0 758
Čestitke pretekli zmagovalki, Valentini :)Toplejši meseci kar kličejo po delu zunaj, zato ustvarjanje marsikdaj počaka. Deževne napovedi so bolj dobrodošle za delo v ustvarjalni sobi, kajne? :) Tokrat..
08 apr. Kaj izdelati z otroki za veliko noč?
BarbaraMT 2 959
Če se sprašuješ, kaj izdelati z otroki za veliko noč, imam zate eno krasno idejo, ki bo navdušila tako male, kot večje otroke. Faconaste kokoške, z dolgimi trepalnicami ali brez, vseh barv in potiskov..