Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ne spreglej novosti!

Ostalo

V rubriki Ostalo se nahajajo artikli, ki jim je težko določiti v katero kategorijo bi sodili. Zato boste v njej našli vsega po malem. Med drugim tudi silikonske kalupe za izdelovanje odlitkov iz gibsa ali modelirna mase. Potem so tu tudi zelo priljubljene lesene palčke za sladoled, ki so v naravni rjavi barvi ali pa v živih barvah. Otroci bodo navdušeni nad njimi. Našli boste tudi različne rezalne podlage, od silikonskih do klasičnih. Tisti, ki se ukvarjate s tehniko letterpress boste našli gumijaste valjčke v različnih izvedbah. Zagotovo vam bo prav prišla tudi črna folija ali nalepka z videzom črne table, po kateri lahko rišete s kredami. Seveda, tudi krede najdete v tej rubriki – za pisanje po tabli ali pa za risanje po asfaltu. Od artiklov naj omenimo še grelno napravo, ki vam bo prišla prav pri vročem embossiranju ali kaki drugi podobni tehniki. Dajte domišljiji krila z našimi izdelki.  

Verjetno si se že vprašala, kam pospraviti vse kovinske šablone? Predvsem manjše? Magnetne srajčke za kovinske šablone 8x za škatlo so prava rešitev. Velikost magnetne pole je 14 x 23 cm. Če škatle še nimaš, si jo lahko naročiš, da boš lepo pospravila kovinske šablone. Ker so šablone kovinske, srajč..
33,31€
Brez DDV: 27,30€
Verjetno si se že vprašala, kam pospraviti vse kovinske šablone? Predvsem manjše? Magnetne srajčke za kovinske šablone 8x za škatlo so prava rešitev. Velikost magnetne pole je 14 x 23 cm. Če škatle še nimaš, si jo lahko naročiš, da boš lepo pospravila kovinske šablone. Ker so šablone kovinske, srajč..
15,49€
Brez DDV: 12,70€
Brand: Sizzix
Grelna naprava, imenovana tudi podgana proizvajalca sizzix. Uporabite jo za gretje reliefnega prahu. Lahko tudi za pohitritev postopka sušenja barvanja,... Navodila za uporabo grelne naprave Na štampiljko nanesite črnilo (embossing ink – prozoren embosirni medij) in nato naredite odtis. Nanj s..
34,16€
Brez DDV: 28,00€
Plastična šablona. S to šablono boste izdelali osnovo za čestitko velikosti približno 17 cm x 12cm. Šablono položite na papir, iz katerega želite oblikovati, vzemite paličico s kroglico (za izdelovanje utorov) in sledite linijam. Ko boste vse občrtali, izrežite zunanje obrise, srednje pa prepognite...
4,03€
Brez DDV: 3,30€
Brand: Ranger
Slikarske lopatice modelirke, ki jih je oblikoval Simon Hurley. V kompletu so 3 plastične modelirke (spatule) in gladilke. Spatula je velikosti cca 18 cm, gladilki pa 13,5 x 9,5 cm. Uporabite jih za nanos debelejših slojev barve ali teksturnih medijev...
6,71€
Brez DDV: 5,50€
Brand: Cricut
Gumijasti valjček, mehak, širine 85 mm s pinceto. Za kaj potrebujemo Valjček in pinceta 2003923? Za nanašanje barv na različne površine ali enostavno za glajenje polepljenih površin, npr. nanašanje vinila in blaga na podlago za cricut. Je nepogrešljiv za tiste, ki prisegajo na mixed media tehniko, p..
28,06€
Brez DDV: 23,00€
Transferna folija za vinil, manj lepljiva Cricut 2007745
Najbolje prodajano
Brand: Provocraft
Transferna folija za vinil, manj lepljiva Cricut 2007745 Folija je obojestransko lepljiva, dolga 30,5 x 121,9 cm. Transferna folija je nepogrešljiva pri permanentnih lepljivih folijah. Ta je primerna za gladke vinile in folije. Najprej izrežite želeno folijo, odstranite zgornjo zaščito, nato pa nale..
17,32€
Brez DDV: 14,20€
Nadomestno rezilo za: Plošča za izdelovanje utorov in rezalnik WER 660071 V kompletu sta 2 rezili. Večji rezalnik vam lahko odreže papir velikosti 30,5 cm, po dolžini pa je ravnilo dolgo prav tako 30,5 cm, če ga raztegnete. Mreža je v centimetrih in v inčih, tako, da lažje izmerite pravilno dolži..
10,37€
Brez DDV: 8,50€
Verjetno si se že vprašala, kam pospraviti vse kovinske šablone? Predvsem manjše? Srajčke 8x za mapo Vaessen 600203 so prava rešitev. Lahko jih vamnjo pospraviš z magnetno polo, ki je na prodaj posebej ali pa z originalno embalažo. Mapa je praktična tudi za štampiljke ali papirnate izrezke. Mapa mer..
4,76€
Brez DDV: 3,90€
Brand: Tonic
Pripomoček za lažje odtiskovanje Tim Holtz 1707E. S tem pripomočkom bo odtiskovanje štampiljk enostavno kot še nikoli. Omogoča vam natančno in kvalitetno odtiskovanje, zato lahko končno rečete zbogom neuspelim odtisom. Primerno je tako za prozorne (silikonske) kot za gumijaste štampiljke - rubrika Š..
45,02€
Brez DDV: 36,90€
Brand: Cricut
Pripomoček za vinil 3 kosi osnovni Cricut joy 2007994 Orodje je univerzalno in zato ni nujno namenjeno samo uporabnikom cricuta in drugih rezalnih naprav. V kompletu je lopatka, strgalo/gladilo in špička. Kar pa se tiče cricuta, jih lahko uporabite za odstranjevanje izrezkov (vinila in folije za bla..
27,69€
Brez DDV: 22,70€
Brand: Provocraft
Transferna folija močnejša strong grip Cricut 2007744 Folija je obojestransko lepljiva, dolga 30,5 x 121,9 cm. Transferna folija je nepogrešljiva pri permanentnih lepljivih folijah. Najprej izrežite želeno folijo, odstranite zgornjo zaščito, nato pa nalepite transferno folijo čez motiv, ki ga boste ..
17,32€
Brez DDV: 14,20€
Prikazujem 1 do 12 od 98 (9 strani)