Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ne spreglej novosti!

Velika noč

Velika noč – gre za največji krščanski praznik, ob katerem si radi pošljemo voščila. Ta so seveda velikonočno obarvana: veliko je zajčkov, pirhov, piščančkov… Tudi pomladanske rožice so stalen spremljevalec velikonočnih motivov, pa tudi kakšen napis. Naj vas spomnimo, da imamo pole prozornih štampiljk s slovenskimi napisi – tudi z velikonočnimi napisi. Izbira je pestra in zagotovo boste našli kakšno tako, ki vas bo navdušila – to kažejo izkušnje naših številnih kupcev. Če ste v dilemi, kakšno velikonočno voščilnico izdelati, predlagamo, da si ideje pogledate v Idejniku. Če pa vam dela težave sama tehnika, potem pokukajte v naš blog. Tam smo pripravili nekaj zapisov, o izdelovanju voščilnic prav z zimskimi motivi. Če pa vam še vedno delajo težave, nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem se bomo odzvali na vaš klic ali zapis ter vam pomagali. Velika noč bo tako z vašimi lepimi voščilnicami postala resnično lep praznik, ki bo v veselje vam kot tudi prejemnikom voščilnic.

Prozorna štampiljka meri približno 8 cm x 1 cm. Oblikovanje: Ustvarjalni dotik, izdelano v Angliji. Navodila za uporabo: Previdno odlepite štampiljko od podlage in jo namestite na akrilni blok. Z blazinico s črnilom ali s flomastrom za štampiljke potapkajte po štampiljki in naredite odtis. Po upo..
3,42€
Brez DDV: 2,80€
Prozorna štampiljka meri približno 5,5 cm x 0,7 cm. Oblikovanje: Ustvarjalni dotik, izdelano v Angliji. Navodila za uporabo: Previdno odlepite štampiljko od podlage in jo namestite na akrilni blok. Z blazinico s črnilom ali s flomastrom za štampiljke potapkajte po štampiljki in naredite odtis. Po..
2,07€
Brez DDV: 1,70€
Prozorna štampiljka meri približno 4 cm x 1,5 cm. Oblikovanje: Ustvarjalni dotik, izdelano v Angliji. Navodila za uporabo: Previdno odlepite štampiljko od podlage in jo namestite na akrilni blok. Z blazinico s črnilom ali s flomastrom za štampiljke potapkajte po štampiljki in naredite odtis. Po u..
3,42€
Brez DDV: 2,80€
Prozorna štampiljka meri približno 4,5 cm x 4,5 cm. Oblikovanje: Ustvarjalni dotik, izdelano v Angliji. Navodila za uporabo: Previdno odlepite štampiljko od podlage in jo namestite na akrilni blok. Z blazinico s črnilom ali s flomastrom za štampiljke potapkajte po štampiljki in naredite odtis. Po..
4,64€
Brez DDV: 3,80€
Prozorna štampiljka meri približno 6 cm x 3,5 cm. Oblikovanje: Ustvarjalni dotik, izdelano v Angliji. Navodila za uporabo: Previdno odlepite štampiljko od podlage in jo namestite na akrilni blok. Z blazinico s črnilom ali s flomastrom za štampiljke potapkajte po štampiljki in naredite odtis. Po u..
4,64€
Brez DDV: 3,80€
Na poli veliki približno 10 x 9 cm je 7 štampiljk z napisi. Štampiljka z napisom “Aaleluja” meri približno 5,5 cm x 1,5 cm. Oblikovanje: Ustvarjalni dotik, izdelano v EU. Navodila za uporabo: Previdno odlepite štampiljko od podlage in jo namestite na akrilni blok. Z blazinico s črnilom ali s flom..
10,00€
Brez DDV: 8,20€
Motiv meri približno 4 cm x 5 cm. Prozorno štampiljko pritrdite na akrilni blok, navlažite z barvno blazinico in odtisnite. Nato jo pobarvajte z vodnimi barvicami in vodnim čopičem/ flomastri za štampiljke/ barvicami ali terpentinom ter pobleščičite z bleščicami v lepilu. Lahko jo tudi odtisnete z e..
3,17€
Brez DDV: 2,60€
Brand: Stampendous!
Motiv ptička meri približno 6,5 cm x 5 cm. V kompletu je 8 štampiljk z motivi in 5 z napisi. Prozorno štampiljko pritrdite na akrilni blok, navlažite z barvno blazinico in odtisnite. Nato jo pobarvajte z vodnimi barvicami in vodnim čopičem/ flomastri za štampiljke/ barvicami ali terpentinom ter pobl..
15,01€
Brez DDV: 12,30€
Brand: Stampendous!
Motiv meri približno 6,5 cm x 6 cm. Gumijasto štampiljko pritrdite na akrilni blok, navlažite z barvno blazinico in odtisnite. Nato jo pobarvajte z vodnimi barvicami in vodnim čopičem/ flomastri za štampiljke/ barvicami ali terpentinom ter pobleščičite z bleščicami v lepilu. Lahko jo tudi odtisnete ..
7,32€
Brez DDV: 6,00€
Brand: Polkadoodles
Motiv deklice meri približno 9 cm x 6,5 cm. Prozorno štampiljko pritrdite na akrilni blok, navlažite z barvno blazinico in odtisnite. Nato jo pobarvajte z vodnimi barvicami in vodnim čopičem/ flomastri za štampiljke/ barvicami ali terpentinom ter poble..
14,59€
Brez DDV: 11,96€
Motiv manjšega zajčka meri približno 4 cm x 12,5 cm. Prozorno štampiljko pritrdite na akrilni blok, navlažite z barvno blazinico in odtisnite. Nato jo pobarvajte z vodnimi barvicami in vodnim čopičem/ flomastri za štampiljke/ barvicami ali terpentinom ..
16,22€
Brez DDV: 13,30€
Brand: Joy Crafts
Prozorna štampiljka zajčki pirhi in velika noč Joy 6410-0481. Motiv fantka meri približno 9 cm x 3,5 cm. Štampiljka je samolepljiva. Prilepite jo na prozorno ploščico, akrilni blok, jo potapkajte z blazinico in odtisnite. Lahko si pomagate s ploščo za odtiskovanje. Nato odtis pobarvajte z barvicami ..
8,99€
Brez DDV: 7,37€
Prikazujem 1 do 12 od 33 (3 strani)