Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ne spreglej novosti!

Božična dekoracija RSS Feed

09 dec. Idejnik meseca decembra
0 414
Preden začnemo z idejnikom meseca decembra, je potrebno še razglasiti nagrajenko prejšnjega meseca, in to je Tina Z., Treebug. Čestitke in hitro piši :) Hvala vsem, ki pridno dodajate svoje izdelke v ..
13 nov. Adventni venček za na vrata
0 5849
Adventni venček danes pozna tako rekoč celoten svet. Verni ljudje v njem vidijo simboliko adventa, ki ga odražajo štiri sveče, ateisti pa ga dojemajo kot prikupen aranžma, ki v spomin prikliče praznik..
09 dec. Balončki iz žarnic
0 783
Balončki iz žarnic - že lansko leto smo jih nekaj naredili, ker pa sem jih letos pridno zbirala, se jih se zopet nabralo lepo število. Sicer ne od svetlobe, temveč od bleščic, ki so letošnje leto roza..
07 dec. Decembrski ustvarjalni izziv 2016 - PRAZNIČNI ČAS
0 1319
Najlepša dekoracija, voščilnice in darila pridejo naravnost izpod naših rok; izdelana so z ljubeznijo, veseljem in smislom za estetiko. Zato vas vabim, da letos čimveč izdelkov naredite sami in razves..
21 nov. Reciklirajmo - venček iz odpadnih trakov
0 843
Reciklirajmo - venček iz odpadnih trakov: ga že imaš? Meni so ga danes pomagali delati otroci. Nič težjega...pobarvaš osnovo stiropornega venčka z akrilno barvo. Nato narežeš nekaj odpadnih papirje..
04 dec. Decembrski izziv 2015 - PRAZNIKI
0 3362
Nagrajenki preteklega izziva sta Dianchik in Nataša P. Čestitke obema! Nataša, ki se je najbolj kreativno izrazila, lahko spodnjo slikico prilepi na svoj blog :) Ker je veseli december, je za ta čas ..
27 dec. Izdelaj namizno dekoracijo – snežaka
0 695
V zimskem času, sploh pa v času božično-novoletnih praznikov, pogosto na mizah, omaricah ali policah namestimo zimsko dekoracijo. V trgovinah je marsikaj na voljo, tudi za zelo malo denarja, a nikoli ..
21 dec. Balončki za smrečico spominov
BarbaraMT 0 1163
V času digitalne fotografije, te vse prevečkrat ostanejo kar na računalniku. Zadnji dve leti tudi jaz nisem bila posebno pridna in zato me fotografije in albumi še čakajo... A v tem predbožičnem času ..
17 dec. Poštna dekoracija bolj "na izi"
0 297
Da dodam še moj piskrček...ne znam risat tako kot Gašper in ker mi je že pošteno primanjkovalo časa, sem se dekoriranja ovojnic lotila drugače. Kuverto lahko praznično okrasite z odtisom štampiljke..
13 dec. Poskusite Mail Art ali poštno umetnost
0 362
V teh dneh si bomo začeli pošiljati praznične voščilnice, pri čemer pa bomo večino pozornosti namenili ravno voščilnici sami, medtem ko bodo ovojnice ostale nedotaknjene. Toda tudi ovojnice so lahko u..
27 nov. Snežko snežak
0 1396
Recikliramo. Zbiram namreč vso uporabno odpadno embalažo, ki se je je skozi leta že pošteno nabralo (še iz časa, ko sem delala v šoli), da o podedovani mamini zalogi niti ne govorim. Mamine zaloge še ..
23 nov. Venček iz vejic in storžkov
0 538
Letošnji venček je skupek vsemogočih dodatkov. Vejica z rdečimi jagodami se mi je tako dopadla, da sem jo uporabila pri tem projektu in vsi ostali dodatki niso mogli mimo mene. Vejica je ravno prav..
Prikazujem 1 do 12 od 18 (2 strani)