Nagrajenki preteklega izziva sta Sandra K. U. in Teja za naj ustvarjalni izdelek. Teja si lahko spodnjo značko za septembrski blog izziv prilepi na svoj blog :) Čestitke obema!

teja naj ustvarjalni izdelek

Badge_September_2015.pdf

Največkrat vzamemo kar vnaprej pripravljeno osnovo za čestitko. Res je tako najlažje. Če je nimamo, jo lahko izdelamo sami. Tokrat bomo naš mesečni ustvarjalni izziv obarvali okroglo - ne z obletnicami, temveč z obliko. Izdelajte kar koli ima za osnovno obliko krog. Jaz sem se poigrala s čestitkami, vabili in voščilnicami, Gašper pa je slikal. Kaj pa boš ustvarila ti?

TRI_1874 [ustvarjalni blog]

TRI_1881 [ustvarjalni blog]

TRI_1890 [ustvarjalni blog]

Gašperjeva slikica na lesu z akrilnimi barvami:

MAV_4015 [ustvarjalni blog]

Tile dve zadnji pa imata presenečenje...odtisnjeni novi slovenski štampiljki!! Od jutri bo 6 novih kompletov silikonskih štampiljk že na naših spletnih poličkah :)

TRI_1897 [ustvarjalni blog]

TRI_1902 [ustvarjalni blog]

Pravila že prav dobro poznate, a za vse tiste, ki se nam tokrat prvič pridružite: Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki,ki niso bili še nikjer objavljeni, na temo KROG KOT OSNOVNA OBLIKA. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. oktobra. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami! Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA - en izdelek, ena objava in pripišite svoje ime) ali "prilepite" sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB!) oziroma nam pošljite fotografijona mail: trgovina.ustvarjalnidotik@gmail.com katero potem objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktični nagradi. In kakšni sta tokratni nagradi ....? Naključno izžrebana in ustvarjalka z naj izdelkom prejmeta vsaka en komplet slovenskih silikonskih štampiljk po izbiri :) An InLinkz Link-up