Bind it All

21. 12. 2010

Zutterjev izdelek Bind it All je vrhunska kombinirana naprava za luknjanje in spenjanje ne samo papirja, ampak tudi trših materialov, kot so plošče iz umetne mase, pločevine ali tanjšega lesa (chipboards). Preluknjate lahko tudi svoj neuporabni CD in ga uporabite za platnice mini albuma.

Naprava ponuja neomejeno možnost ustvarjalnih pristopov pri izdelavi hrbtišč knjig, albumov, scrapbookov, koledarjev in podobnega. Z njegovo pomočjo je mogoče vpeti v hrbtišče katerokoli spiralo med pol in tremi centimetri širine. Takšno prilagodljivost mu omogoča poseben mikro vijak s katerim lahko napravo prilagodimo širini katerekoli spirale kateregakoli proizvajalca. Obenem omogoča tudi izdelavo lukenj na platnicah kamor vpnemo spiralo.

Rezi so natančni, kar zagotavlja narisana skala na napravi, in čisti. Rezila so namreč zaradi posebne toplotne obdelave zelo ostra, zato jih ni potrebno nikoli brusiti ali nadomestiti z novimi.

Še ena njegova odlika je tudi ta, da za razliko od ostalih naprav za vezavo, omogoča neomejeno število zaporednih lukenj. To v praksi pomeni, da lahko na primer naredite poljubno velik album.

Naprava Bid it All je narejena iz trpežnega materiala z doživljenjsko garancijo. Velikost: 13x15x39 cm. Teža: 2 kg.

Dobite ga v naši trgovini www.ustvarjalnidotik.si

Za lažjo predstavo kaj vse lahko počnemo z napravo Bind it All, prilagamo nekaj videov (povezava youtube), ki so na žalost le v angleščini.
Luknjanje albumov
Vezava albumov

Sama pa sem pripravila kratko predstavitev osnovnega luknjanja in spenjanja. Oglejte si ga pri izdelavi albuma na povezavi

Primeri iz prakse…


< Nazaj na postopke in ideje