Presenečenje za ljubljeno osebo

19. 4. 2011

Prijateljstvo je nekaj lepega, ljubezen še lepše. Zato je prav, da se sem ter tja, lahko tudi povsem spontano, ljubljeni osebi zahvalimo na poseben način. Kako torej fantu polepšati dan, kako presenetiti simpatijo, izreči zahvalo ljubljeni osebi ali pripraviti presenečenje za dragega ali drago? Pripravili smo vam skromen nasvet, kako izdelati darilno škatlico s sladko pozornostjo – presenečenje za ljubljeno osebo. Če pa v ustvarjanju niste vešči, potem vam lahko z unikatnimi izdelki iz papirja pomagamo mi. Izdelujemo albume, voščilnice, čestitke za rojstni dan za otroke in odrasle, vabila za rojstni dan, vabila za krst, poročna vabila, vabilo za obhajilo…  Kaj lahko izdelamo, si lahko ogledate v našem Idejniku.

Izdelaj sladko presenečenje za ljubljeno osebo

Presenečenje za ljubljeno osebo
Presenečenje za ljubljeno osebo

In kaj potrebujete?
– kakršnokoli škatlo, ki je v dobrem stanju
– potiskan papir
– enobarven papir
– izrezke iz papirja različnih oblik in velikosti (lahko si pomagate s Cuttlebugom ali Big Shotom)
– dodatke (gumbke, trakove, razcepke…)
– barvna pisala
– obojestranski lepilni trak
– nelepljive škarje
– rezalnik papirja, giljotino ali škarje

Navodila za izdelavo:
1. Izmerite stranice škatle. Nato izrežite iz enobarvnega papirja 0,5 cm -1 cm manjšo ploskev od ene izmed stranic in jo prilepite na škatlo.
2. Iz potiskanega papirja izrežite 0,5 cm – 1 cm manjšo ploskev od barvnega papirja in list prilepite na enobarven že prilepljen papir.
3. Oblepite vse stranice. Ne pozabite na zgornjo in spodnjo stran.
4. Okrasite tudi notranjost. S sporočilcem pod darilom bo presenečenje še večje 🙂
5. Pokrov škatle okrasite z napisi, izrezki, dodatki…

V škatlico lahko dodate tudi kakšno posvetilo, mogoče celo “čestitko” ali kaj podobnega. Velikokrat – odvisno od prejemnika – led prebije kakšno hudomušno sporočilo. Dajte domišljiji prosto pot, odprite srce in napišite tisto, kar vam v danem trenutku leži na duši. Bilo bo iskreno, tako kot si vaš prijatelj, prijateljica, simpatija… tudi zasluži. (1)

Prijetno ustvarjanje in ne pohrustajte vseh dobrot, še preden jih podarite naprej!

< Nazaj na postopke in ideje