Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

SUPER ZNIŽANJE ZA VSE REZALNIKE IN GILJOTINE :) DO PETKA, 19.8.

Barvanje odtisov, izrezkov RSS Feed

13 apr. Barvanje s perlastimi vodenkami
0 546
Zopet en zelo enostaven postopek barvanja odtisov, barvanje s perlastimi vodenkami. Potrebujemo: želeno štampiljko, vodoodporno blazinico, papir, vodni čopič, vodenke, papirnato brisačko.Navodila..
07 apr. Barvanje z distress blazinicami - čisto enostavno
0 377
Barvanje z distress blazinicami je prav zabavno, enostavno in noben bavbav. Copic markerje je "posvojil" Gašper, jaz celotno llinijo Distressov. Tokrat predstavljam kratek nasvet za uporabo distress b..
19 jan. Barvanje s Copic markerji
0 1104
Copic markerji so eni najboljših markerjev na svetu, če ne najboljši. Uporabljajo jih vrhunski ilustratorji, dizajnerji, zelo so priljubljeni tudi med ljubiteljskimi ustvarjalci. Zakaj so tako dobri, ..
09 nov. Svetleča božična zvezda na voščilnici
0 605
Ker je na tržišču vse več različnih kovinskih šablon, na štampiljke včasih kar malo pozabimo. Pa prav z njimi smo začeli in jih uporabljali na naših prvih voščilnicah. Priznam, da jaz nimam roke za ba..
15 feb. Barvanje Mirabelle s Copic markerji
0 154
S Copic markerji, ki slovijo kot eni najboljših markerjev, smo barvali odtis Santoro Mirabelle Set Adrift, in sicer na dva načina: manj in bolj kontrastno. Pri prvi različici smo že v startu izbrali m..
16 nov. 3D učinek na odtisnjenih motivih
0 273
Vedno več čestitk izdelujemo s pomočjo kovinskih šablon, na štampiljke pa mogoče kar malo pozabljamo. Nekaj načinov barvanja smo že prikazali v preteklih objavah, pod spretnimi prsti Simone. Res je z ..
06 nov. Kako z distress blazinicami pobarvamo izrezke?
0 169
V kratkem videu smo prikazali postopek kako enostavno pobarvate izrezan motiv, pa za to ne potrebujete vodnega čopiča in cele palete flomastrov, le distress blazinice in vatno blazinico (kar tisto za ..
05 maj Izziv MAJ - barvanje odtisa
0 286
Nov izziv smo tokrat zastavili malo drugače... Izziv naj tokrat vsebuje POBARVAN ODTIS na katerikoli način. Barvate lahko s flomastri, barvicami, distress blazinicami... in nato svoj pobarvan odtis um..
10 jan. Barvanje s flomastri DOA
0 268
Tokrat je v akcijo stopil Gašper in za vas z novimi flomastri DOA pobarval nekaj štampiljk iz naše trgovine: - Hero Grapes - Mathew confirmand - TLP Birthday - Sympathy Pri tem je potreboval še akril..
17 sep. Izdelava maske in uporaba Distress markerjev
0 285
Simona ima ogromno idej, kako izdelati čestitko. Tokrat nas je naučila, kako še lahko uporabimo Distress markerje in kako naredimo dvojen odtis (odtis in ozadje) na enem papirju. 1. Stvari, ki jih bos..
16 avg. Uporaba Distress markerjev na štampiljkah
0 224
Bi radi naredili vaš odtis večbarven in unikaten? Tokrat nam je Simona prikazala zelo uporaben in enostaven postopek uporabe Distress markerjev na štampiljkah.1. Stvari, ki jih boste potrebovali: - ..
14 avg. Barvanje z Distress polnili in Distress markerji
0 445
Tokrat nam je Simona predstavila njen način barvanja z Distress polnili in Distress markerji. Uporabljeni pripomočki so iz naše trgovine :)1. Stvari, ki jih boste potrebovali za barvanje odtisnjene ..
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)