Avgustovski ustvarjalni izziv 2015 – NAKIT

4. 8. 2015

Julijski izziv se je iztekel, in nagrajenki sta znani: naključno izžrebana je JasminaArtCraft MeMe, naj ustvarjalni izdelek pa je tokrat pripravila Jerneja P., ki si lahko spodnjo slikico za naj izdelek obesi na svoj FB profil ali blog 🙂 Čestitke obema!

nagrajenki julij

julij

Poletje je kot nalašč za izdelavo nakita, zato mislim, da je tema izziva kar primerna 🙂 V prejšnji objavi ste lahko videli na kakšen način izdelamo nakit s steklom in osnovo, nekaj idej za izdelavo nakita pa boste našli tudi v arhivu naših objav.

Za inspiracijo pa še nekaj mojih, neobjavljenih kosov nakita… Obroč za lase z osnovo, čipko in dodatkom s polperlo.

obroč za lase [ustvarjalni blog]

Ogrlica s čipko med stekelcem Memory glass, s kristalčki in črnim srčkom iz skrčljive folije.
TRI_0275 [ustvarjalni blog]

Medaljon s stekelcem na ogrlici – postopek za izdelavo najdete v prejšnji objavi.

TRI_0288 [ustvarjalni blog]

Metuljček aplikacijas polperlami in kristalčki na ogrlici.unikatna bela ogrlica z metuljckom in s perlicami [ustvarjalni blog]

Medaljon z osnovo v antično zlati barvi in stekelcem.

TRI_9984 [ustvarjalni blog]

Od zdaj naprej je vaše sodelovanje še bolj bogato nagrajeno, saj bomo pri vsakem izzivu izbrali kar 2 nagrajenki. Ena bo izžrebana naključno s strani RANDOM.ORG, drugo pa bova izbrala z Gašperjem glede na trud – izvirnost, upoštevajoč navodila.

Pravila že prav dobro poznate, a za vse tiste, ki se nam tokrat prvič pridružite: Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki,ki niso bili še nikjer objavljeni, na temo NAKIT. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. avgusta. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami!

Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripišite svoje ime) ali “prilepite” sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB!) oziroma nam pošljite fotografijona mail: trgovina.ustvarjalnidotik@gmail.com katero potem objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktični nagradi.

In kakšni sta tokratni nagradi ….? Naključno izžrebana prejme: leseno osnovo za zapestnico, oglico, 10 okroglih osnov za uhane. Ustvarjalka z naj izdelkom pa prejme 10 osnov za uhane na priponko, 10 stekelc, 2 lasnici z osnovo in 2 medaljona v obliki srca.

nagrada za avgust [ustvarjalni blog]


< Nazaj na postopke in ideje