Avgustovski izziv 2016 – GUMB

2. 10. 2016

Živjo! Mesec je naokoli in naš izziv je spet tukaj 🙂 Nagrajenki prejšnjega meseca sta Ana S in Sandra M. Čestitke obema 🙂 Prosim javita se na naš e-mail.

En gumbek za srečo, mogoče dva ali tri za popestritev izdelka ali pa kar cel kup za posebno gumbkasto sliko. Za naš avgustovski izziv pripravi izdelek z vsaj 1 GUMBOM.

Tokrat se je izzivu pridružil tudi Gašper in izdelal mixed media sliko 🙂 Kako je nastajala pa vam pokažem v naslednji objavi 🙂

avgustovski-izziv-gumb

Pravila za sodelovanje na našem izzivu:

Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki, ki niso bili še nikjer objavljeni, na temo GUMB. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. avgusta. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami!

Konec meseca izžrebamo med sodelujočimi in izberemo naj ustvarjalni izdelek ter tako podelimo dva darilna bona za 10€ 🙂

Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripišite svoje ime) ali “prilepite” sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB) oziroma nam pošljite fotografijona mail: trgovina.ustvarjalnidotik@gmail.com katero potem mi objavimo na Facebooku.

< Nazaj na postopke in ideje