Aprilski mesečni izziv 2016 – ZAKRAMENT

3. 4. 2016

En izziv se je zopet zaključil in nagrajenki sta: Lorena L. in Valerija 🙂 Čestitke obema! (prosim javita se na mail in sporočita želeno polo slo. štampiljk)

nagrajenki marec

Prihaja čas prejema svetih zakramentov. Tisti res hitri so ga že imeli na velikonočni ponedeljek, drugi pa pridejo na vrsto malo kasneje.

Pripravila sem nekaj idej – vabilo za sveti krst

vabilo krst 1 [ustvarjalni blog]

cestitka sveti krst 1 [ustvarjalni dotik galerija izdelkov] cestitka sveti krst 3 [ustvarjalni dotik galerija izdelkov]

čestitke ali vabilo za obhajilo

prvo sveto obhajilo cestitka [ustvarjalni blog] sveto obhajilo cestitka [ustvarjalni blog] obhajilo cestitka

čestitke za birmo

cestitka obhajilo 2 cestitka sveta birma čestitka obhajilo sveta birma cestitka [ustvarjalni blog]

Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami 🙂

Pravila za sodelovanje na našem izzivu: Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki, ki niso bili še nikjer objavljeni, na temo ZAKRAMENT (sveti krst / obhajilo / birma / poroka / maziljenje). Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. marca. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami!

Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripišite svoje ime) ali “prilepite” sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB) oziroma nam pošljite fotografijona mail: trgovina.ustvarjalnidotik@gmail.com katero potem mi objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktični nagradi.

Nagrada za naključno izžrebano (desno) in za nagrajenko z naj ustvarjalnim izdelkom (levo) pa je poročni ustvarjalni komplet 🙂

nagrada april


< Nazaj na postopke in ideje