Aprilski izziv 2017 – SLOVENSKI NAPISI

7. 4. 2017

Aprilski izziv je tokrat obarvan z mojo najljubšo temo – slovenski napisi, ki so na mojih čestitkah in drugih izdelkih nepogrešljivi. Veliko napisov smo že pripravili in sedaj se odločam ali bi res naredili še ponatis kakšne pole? Tvoje želje mi zaupaj v komentar in mogoče naredimo prav tisto, ki je še nimaš 🙂

Moj trenutni navdih

Navodila za sodelovanje na izzivu

Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki na temo SLOVENSKI NAPISI (na izdelek odtisneš ali napišeš napis), ki niso bili še nikjer objavljeni. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga s postopki in idejami in lahko se prijavite na naš izziv. NOVOST: Izziv je združljiv z drugimi izzivi. Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb za januarski izziv. Izziv se zaključi 30. aprila in takrat podelimo 2 poli štampiljk (eno za naključno izžrebano in eno za naj izdelek).

Na izziv se prijavi spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripiši svoje ime) ali “prilepi” sliko na naš FB (ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB zid) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: info@ustvarjalnidotik.si katero potem mi objavimo na Facebooku.


< Nazaj na postopke in ideje