Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Rezalno-embossirna naprava Cuttlebug in Revolution RSS Feed

22 dec. Rezalne šablone in strojčki - napotki in pojasnila za začetnike
0 3525
Ko se je pred desetimi leti tudi v Sloveniji pojavilo izdelovanje scrapbookov in voščilnic, je večina izrezovanja temeljila zgolj na luknjačih. Le redke so bile ustvarjalke, ki so se preko Ebaya ali n..
15 feb. Kovinske šablone, ki jih morate imeti
0 743
Vsaka, ki začne uporabljati nepogrešljivo napravo za izrezovanje in embosiranje Cuttlebug, se najprej vpraša katere šablone najprej kupiti. Kasneje vas to vprašanje ne bo več begalo... Takrat boste im..
14 mar. Z reliefno srajčko naredimo odtis
0 644
Tokrat bom pokazala kako z reliefno srajčko naredimo odtis. To ti bo prišlo prav, če imaš nekatere vzorčke reliefnih srajčk, ki so ti zelo ljubi in bi jih rada uporabila še na drugačen način, oziroma ..
13 nov. Kako preprosto odstraniti izrezke iz kovinske šablone?
0 473
Kaj vse je pomembno pri rezanju s kovinskimi šablonami? Ni sicer pravila, da bolj ko je šablona preprosta, lažje bo šel izrezek ven, oziroma bolj ko je komplicirana, težje ga bomo odstranili. V popla..
10 nov. Sestava sendvičev za rezalno-reliefno napravo Cuttlebug
0 230
Zakaj Cuttlebug? * Ker je to ena naprava za dva različna učinka - z njo lahko režete in izdelujete reliefe (cuttlebug sendvič). * Preprosto se odpre in pospravi tako, da vam ne zavzame veliko prosto..
07 apr. Embossiranje z gumo
0 235
Nekatere kovinske šablone imajo veliko detajlov, ki so opazni šele, ko jih embossiramo. Z mojim dolgoletnim Cuttlebugom sva pripravila kratek postopek embossiranja detajlov. Naj že na začetku povem, d..
18 mar. Kako embossiramo papir, večji od srajčke?
0 152
Danes sem se malo poigrala z embossiranjem, ko sem hotela embossirati celotno površino papirja velikega 13 x 13 cm s klasično veliko reliefno srajčko (velika je približno 15 x 11 cm). Enak problem sem..
06 mar. Okvir in embossirano ozadje
0 489
V prejšnji pošiljki smo dobili kar nekaj reliefnih srajčk z okvirjem in embossiranim ozadje. Hitro so pošle, zato vam sedaj predstavljam alternativo - doma izdelane unikatne reliefe :)Postopek je ..
18 feb. Senčenje z vatko - postaranje in relief
0 187
Že v prejšnji objavi sem obljubila, da vam pokažem na kakšen način senčim izrezke in barvam relief narejen z reliefnimi srajčkami. In končno je tukaj moj postopek...Izrezke največkrat osenčim, da ..
21 okt. Se vam je pokvaril hrošč?
0 193
Potrebujete: ploščati in križni izvijač ter pet minut dobre volje Zgradba strojčkov za embosiranje in izrezovanje je dokaj preprosta: nekaj valjev in zobnikov ter ročica za vrtenje. Zato je mogoče ma..
12 avg. Emboss sendvič Cuttlebug
0 105
Embossing je tehnika izdelovanja reliefa na papirju (s pomočjo reliefnih srajčk in naprave ali s prahom, štampiljko in grelno napravo).Tokrat gre za reliefne srajčke, ki imajo na plastični podlagi v..
23 maj Nove reliefne srajčke - nekaj idej
0 310
Ker so danes prispele nove reliefne srajčke, sem jih takoj morala nekaj preizkusiti. Tokrat samo 2, ena pa še čaka na uporabo. Vse so prekrasne, a samo moje so tokrat 3 iz serije Darice.Zakaj uporab..
Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)